Dieta minune a Nicoletei Voica. A ajutat-o să slăbească 17 kg în timp record

Cătălina Burghelea 11.10.2021, 08:29
Dieta minune a Nicoletei Voica. A ajutat-o să slăbească 17 kg în timp record

Nicoleta Voica este o cântăreață de muzică populară extrem de îndrăgită de publicul român. Pentru că este invitată la numeroase emisiuni TV și cântă la multe evenimente private, artista trebuie să afișeze un look impecabil. Iar asta implică și o siluetă armonioasă. Vedeta a reușit să scape de multe kilograme printr-o dietă minune.

Ce dietă ține Nicoleta Voica

Celebră pentru vocea ei inconfundabilă, Nicoleta Voica și-a făcut rapid un nume printre artiștii valoroși ai României. Are un repertoriu bogat și se numără printre solistele de muzică populară cel mai des chemate să cânte la nunți sau petreceri. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, cântările s-au rărit, iar vedeta s-a îngrășat. A reintrat în formă cu un regim care se bazează pe trei ingrediente.

Cele trei ingrediente care au ajutat-o pe Nicoleta Voica să-și schimbe stilul de viață au fost dezvăluite în direct, la un post de televiziune. Nu doar artista a scăpat de kilogramele în plus, ci și soțul acesteia, Alin Bagiu. În ce constă dieta-minune a celor doi soți?

Celebra artistă de muzică populară a slăbit 17 kg în timp record

Pandemia de coronavirus și-a pus amprenta asupra vieții multora dintre români. Blocați în case de teama infectării cu noul coronavirus și de restricțiile impuse de autorități, nu puțini români și-au găsit alinarea în mâncare. Artista de muzică populară Nicoleta Voica și soțul ei, Alin Bagiu, nu au făcut excepție și au recunoscut că s-a îngrășat mult. În urmă cu șapte luni însă, cei doi soți și-au schimbat radical stilul de viață și cel alimentar.

Trei ingrediente au făcut minuni pentru vedetă

Deoarece cântarul le devenise cel mai mare dușman, Nicoleta și Alin au spus stop mâncărurilor cu multe calorii. Vedetele au eliminat din farfurie tot ceea ce îngrașă teribil. Al doilea „ingredient” care i-a ajutat să slăbească a fost mișcarea. Cei doi soți au stabilit un minim de 6000 de pași pentru ea și 10.000 pentru el în fiecare zi, monitorizați cu ajutorul aplicațiilor de pe mobil.

„Când te apuci de lăutărie și de evenimente, cu nutriția mai pe planul doi, dar trezindu-mă cu 17 kilograme în plus în pandemie, am zis să ne apucăm de treabă. Acum 7 luni am luat decizia. Ne-am apucat să facem minim 6000 de pași, Nicoleta, respectiv 10.000 de pași eu. Ne-am apucat să ne echilibrăm alimentația, am introdus suplimenții corespunzători. Nicoleta a început să se odihnească mult mai bine”, a spus soțul Nicoletei Voica, Alin Bagiu, printr-o intervenție prin Skype la Antena Stars.

Planul a funcționat, Nicoleta Voica și Alin Bagiu reușind să elimine astfel surplusul de kilograme căpătat în perioada pandemiei de coronavirus.

Cântăreața și soțul ei au creat un grup al perseverenței pe Facebook

Al treilea „ingredient”-minune în lupta cu kilogramele în plus a ținut de motivație. Soții Voica-Bagiu au luat decizia să creeze un grup de Facebook, care are deja o comunitate numeroasă. Peste 5000 de oameni povestesc tot ceea ce fac în materie de alimentație și nu numai.

Grupul vedetelor se numește „Maratonul perseverenței”. Nicoleta și Alin Voica organizează inclusiv tombole dotate cu premii pentru a-i încuraja pe fani să le urmeze exemplul demn de admirat.

„Am zis că n-ar fi rău să nu fim singuri în tot procesul ăsta și am făcut un grup pe Facebook, ce se numește Maratonul perseverenților. (…) Nu mai suntem singuri, sunt vreo 5000 de oameni care ne urmăresc, ne împărtășesc ceea ce fac. Unii dintre ei au și achiesat șa stilul nostru de viață și premiile pe care le pregătim sunt în proporție de 90% pentru ei”, a dezvăluit soțul interpretei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...