Cum arată noua casă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Imagini uluitoare din casa de 13 milioane de dolari. Foto

Luiza Moldovan 05.05.2020, 18:12
Cum arată noua casă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Imagini uluitoare din casa de 13 milioane de dolari. Foto

Cum arată noua casă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Imagini uluitoare din casa de 13 milioane de dolari. Are camere enorme și luminoase, vedere la ocean, copaci și o grădină superbă.

Cum arată noua casă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Imagini uluitoare din casa de 13 milioane de dolari.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au găsit o casă uluitor de frumoasă în Los Angeles. Vânzătorul ei, proprietarul francizei „Fast and Furious”, Steve Chasman, o vinde cu 13 milioane de dolari. Proprietatea e absolut minunată. Încadrată într-un spațiu de vis, într-o zonă liniștită, casa nu are nimic care să nu le placă celor doi. Amenajarea simplă și confortabilă este exact pe stilul celor doi – un lux discret, ascuns în estetică și confort.

Camere sunt enorme, iar geamurile imense asigură o lumină naturală, care completează farmecul simplu al amenajării. Accesoriile sunt de un gust desăvârșit, iar finisajele – de calitate de top.

Minunata reședință e perfectă pentru cei patru
Minunata reședință e perfectă pentru cei patru

Mama-soacră va sta cu ei

Cele șase camere vor fi suficiente pentru cei trei dar și pentru mama lui Meghan, care, se aude, va veni să trăiască alături cu fata și de ginerele ei.

În vecinătatea vilei stau Ben Affleck și Tom Hanks.

Cei doi s-au mutat destul de pe repede-nainte în Los Angeles. Meghan se temea că președintele SUA va ordona închiderea granițelor din cauza pandemiei, așa că foștii seniori princiari și-au luat bebelușul și au plecat din Canada. Aici s-au stabilit repede, s-au integrat încă și mai repede. Deja, cei doi au devenit țintele preferate ale paparazzilor, deși exact asta nu-și doreau. Au fost fotografiați super-relaxați, la plimbarea câinilor, purtând măști pe față (care, în Los Angeles, sunt obligatorii) – improvizate din batice.

Altă dată, au fost fotografiați împărțind mâncare rezidenților bolnavi cronici din zona West Hollywood din Los Angeles, după ce s-au înscris pe listele de voluntari pentru Organizația Project Angel.

Urmăriți Impact.ro și pe