Cum arată nişte cartofi de la McDonald’s vechi de 70 de ani. Au fost găsiţi într-un perete. Foto

Ioana Bucur 03.05.2022, 18:50
Cum arată nişte cartofi de la McDonald’s vechi de 70 de ani. Au fost găsiţi într-un perete. Foto

Aurii, crocanți, ușor sărați, nu pot lipsi de lângă un burger sau savurați singuri, ca gustare. Știm prea bine că oricât de gustoși ar fi când sunt calzi, sunt aproape imposibil de mâncat a doua zi, ajungând rapid în coșul de gunoi. Dar ce s-ar întâmpla dacă o porție ar fi păstrată câteva decenii? În timp ce își renova casa, un cuplu din Chicago a făcut o descoperire cu adevărat surprinzătoare într-unul dintre pereți. Iată cum arată niște cartofi de la McDonald’s vechi de  aproape 70 de ani.

Descoperire inedită în pereții casei

Orice lucrare de renovare, fie că este vorba de un apartament sau o casă, vine la pachet cu o serie de surprize. De regulă, acestea sunt legate de reparații și costuri suplimentare, însă un cuplu din Chicago, Statele Unite ale Americii, a avut parte de o experiență diferită și total neașteptată.

S-a întâmplat cu câteva săptămâni în urmă, pe 16 aprilie 2022. Rob și Gracie Jones se ocupau singuri de lucrările de la casa lor din Crystal Lake, situată la aproximativ 50 de mile nord-vest de Chicago. Constucția datează din anul 1959.

La un moment dat, în timp ce renovau baia, în peretele în care voiau să monteze suportul pentru hârtie igienică au găsit o bucată de pânză înfășurată. S-au gândit la cel mai înspăimântător scenariu, fiind pregătiți să pună mâna pe telefon și să sune la Poliție.

„Rob era în baie, înlocuind vechiul suport de hârtie igienică. În timp ce a scos suportul din perete, a observat o bucată de pânză înfășurată în interiorul peretelui. În acest moment, amândoi ne uităm unul la altul și ne întrebăm dacă trebuie să chemăm poliția pentru că tocmai am descoperit dovezi de la locul crimei!”, a povestit Gracie pentru CNN.

Cum arata niste cartofi de la McDonald's vechi de 70 de ani. Au fost gasiti intr-un perete

„Este ireal”

S-au liniștit când au văzut că era, de fapt, o pungă de la McDonald’s. Au deschis pachetul cu grijă, iar înăuntru au găsit două ambalaje de hamburgeri și niște cartofi prăjiți vechi de zeci de ani. După aproape șapte decenii, cartofii își păstraseră forma intactă, fiind doar uscați și având o culoare maro. În plus, nu aveau niciun miros, susține cuplul.

„Am văzut cartofii prăjiți și ne-am spus: „Este ireal”. Cum naiba sunt acești cartofi prăjiți încă în această pungă și cum de sunt conservați atât de bine?! Foarte ciudat”, a adăugat Gracie.

Analizând sigla de pe punga pe care au descoperit-o, cuplul a aflat că a fost folosită în producția McDonald’s din 1955 până în 1961.

Pentru moment, Gracie și Rob au păstrat punga și nu au hotărât ce vor face cu descoperirea lor: „Am fi bucuroși să-l vindem sau, dacă nu, probabil l-am păstra ca pe o bucată de istorie”, a spus Gracie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...