Cum arăta Neti Sandu când s-a angajat la Pro TV. Lucrase înainte ca bibliotecară

Iancu Andreea 28.05.2022, 18:52

Neti Sandu este celebră pentru postura de prezentatoare a horoscopului de la Pro TV. Însă înainte de a se angaja în televiziune, vedeta din Pache Protopopescu a lucrat ca bibliotecară. O fotografie din tinerețea prezentatoarei a dezvăluit cum arăta Neti Sandu înainte de a se angaja la Pro TV. Deși au trecut mai bine de 25 de ani de atunci, vedeta pare neschimbată.

Prezentatoarea Neti Sandu, apariție inedită din tinerețe

Neti Sandu este astăzi o emblemă a postului Pro TV, prezentatoarea remarcându-se pe parcursul anilor datorită postului de gazdă a rubricii de horoscop. Aceasta a avut însă o meserie normală înainte de a se angaja în televiziune, lucrând ca bibliotecară. Deși ne-am obișnuit cu look-ul său pe care îl abordează de mai bine de două decenii, o imagine din tinerețe dezvăluie cum arăta Neti Sandu înainte de a se angaja la Pro TV. (Vezi galeria Foto de mai sus).

Pasionată de lectură, Neti Sandu avea pe atunci o carieră de bibliotecară și lucra de dimineață până după-amiază, la program obișnuit. De asemenea, în cadrul unui interviu, vedeta a recunoscut că în perioada în care a activat ca bibliotecară a lucrat la un institut de proiectări și arhitectură.

„Viața mea era destul de monotonă, să zic așa, pentru că trebuia să respect programul de la 8.00 la 16.30, dar în timpul acesta am făcut și facultatea, am citit foarte mult – era ca și cum urcam un munte și mă îmbogățeam pe măsură ce ajungeam în vârf. Așa mi s-a părut perioada aceea, deși era o perioadă monotonă, profesional vorbind, în timpul acesta acumulările de cunoștințe și studiile pe care le-am făcut m-au îmbogățit. Creșterea de aici am simțit-o, din studiu.”, a declarat Neti Sandu, pentru revista Viva.ro.

Cum arăta Neti Sandu când s-a angajat la Pro TV
Neti Sandu face parte în continuare, după 25 de ani, din echipa Pro TV

A renunțat la postul de bibliotecară pentru radio și televiziune

Neti Sandu a lucrat ulterior la Pro FM, alături de George Mihăiță. Acolo ea a primit o propunere din partea lui Florin Călinescu. Astfel ea a ajuns să dea probe pentru televiziune, fiind transferată de la radio la Pro TV.

„Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo. Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu. Am venit și mi-au zis: ‘Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!’. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni înainte de a începe emisiunea și au zis: ‘Gata, asta a fost!’. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Totuși, ea nu a luat imediat decizia de a pleca de la radio. După câteva luni bune a decis să treacă la o nouă etapă. Echipa Pro TV de atunci era formată din oameni tineri, cu o medie de vârstă de 18 ani, în timp ce Neti Sandu avea împliniți deja 38 de ani la momentul în care a ales să se angajeze ca prezentator la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...