Cum arată nepotul Biancăi Drăgușanu. La 15 ani, tânărul este mai înalt ca fosta asistentă tv. Foto

Redacția IMPACT 18.03.2020, 16:34
Cum arată nepotul Biancăi Drăgușanu. La 15 ani, tânărul este mai înalt ca fosta asistentă tv. Foto

Bianca Drăgușanu se mândrește foarte mult cu familia ei. Chit că a traversat recent clipe mai puțin plăcute, odată cu divorțul de Alex Bodi, blondina și-a găsit și timpul necesar pentru a petrece momente în familie. Vedeta l-a prezentat tuturor pe nepotul ei, un adolescent în toată regula.

Așa arată nepotul Biancăi Drăgușanu

Bianca are toate motivele de bucurie, pentru că este și o mătușă foarte atentă. Vedeta s-a fotografiat în compania nepotului ei, Darius, pe care l-a prezentat tuturor, în mod oficial. Adolescentul are vârsta de 15 ani și este fiul Oanei, sora blondinei, din primul mariaj al acesteia cu un om de afaceri.

Fanii Biancăi Drăgușanu își amintesc că în urmă cu doar un sezon, Oana a însoțit-o pe aceasta în competiția Asia Express. Cele două surori Drăgușanu au fost remarcate îndată și pe mulți i-a mirat relația dintre acestea. Dacă fosta soție a lui Victor Slav e ceva mai impulsivă, sora ei îi este fix opusul. Oana a dat dovadă de multă prezență de spirit, dar și că este o fire foarte calmă.

Cum arată nepotul Biancăi Drăgușanu. La 15 ani, tânărul este mai înalt ca fosta asistentă tv. Foto
Nepotul Biancăi Drăgușanu are vârsta de 15 ani. Mama acestuia este Oana, sora vedetei

Nepotul vedetei o întrece pe aceasta la nivel de înălțime, iar fostul manechin a subliniat acest detaliu, prin postarea de pe Instagram.

Tânărul are 15 ani și este mai înalt ca fosta asistentă TV

„E leit sor’mea! Darius la 15 ani e mai înalt decât mine și super smart! Sunt tare mândră de tine, copile!”, a fost mesajul transmis de Bianca.

Totodată, sora vedetei se află la al doilea mariaj, locuind cu soțul ei și cei doi băieți ai săi la Călan. S-a recăsătorit în anul 2015, când și-a creștinat și al doilea fiu. În urmă cu un an, aceasta și-a deschis un magazin de articole vestimentare, în județul Hunedoara. A fost sprijinită, la nivel de afaceri, și de Bianca, fiind susținută la fiecare pas de către blondina celebră, care i-a și trimis câțiva clienți la fel de cunoscuți.

Urmăriți Impact.ro și pe