Cum arată mormântul Ionelei Prodan. Au trecut patru ani deja. Asta spune multe despre fiica sa, Anamaria

Badea Violeta 14.02.2022, 07:51

Anamaria Prodan a suferit enorm în momentul în care regretata sa mama, Ionela Prodan, a încetat din viață. Celebra impresară nu a uitat-o, lucru care se poate observa cu ușurință din modul în care are grijă de locul de veci al interpretei de muzică populară. Iată cum arată mormântul regretatei artiste, după aproape patru ani de când și-a dat ultima suflare!

Locul de veci al Ionelei Prodan, transformat într-un sanctuar

Anamaria Prodan o menționează ori de câte ori are ocazia pe regretata sa mamă, Ionela Prodan. Celebra impresară îi păstrează vie amintirea celei care i-a dat viață și se ocupă de îngrijirea mormântului acesteia, care se află în Cimitirul Bellu din Capitală.

Chiar și acum la patru ani de când regretata cântăreață de muzică populară s-a stins din viață, locul de veci al acesteia arată impecabil și și deseori vizitat de cei din familie, de prieteni, dar și cei care au iubit-o pe artistă. În același loc își doarme somnul de veci și fostul partener de viață al cântăreței, Traian Popescu.

Bineînțeles că Anamaria Prodan trece foarte des pe aici și așează câteva flori la mormântul celei care i-a dat viață. Pe una din părțile crucii se pot observa imaginile cu cei doi soți, iar pe cealaltă parte sunt gravate câteva cuvinte emoționante. Ele au fost formulate de agentul FIFA și de sora ei pentru regretata artistă.

„Om ireproşabil. Om pur şi minunat. Om bun şi simplu. Om încărcat de daruri, Minune de la Dumnezeu. Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi simplitate incredibilă. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost un bun naţional.

În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”, este mesajul de pe mormântul Ionelei Prodan, conform click.ro.

Mormantul Ionelei Prodan
Mormantul Ionelei Prodan

Anamaria Prodan, slujbe și parastase în amintirea Ionelei Prodan

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că Anamaria Prodan și-a iubit nespus mama și a avut o relație specială cu aceasta, așa că vedeta a ținut foarte multe slujbe și parastase în amintirea acesteia.

La unul din evenimente au participat nu mai puțin de 200 de persoane, iar impresara a cheltuit 30.000 de euro. Aceasta a avut grijă ca pachetele oferite celor nevoiași să conțină multe alimente.

„Pachetele conţin zacuscă, ciocolată şi caşcaval de post, pate vegetal, portocale, roşie, măsline, dulceaţă, sarmale de post, napolitane de post, fasole bătută, glucoză, chiflă, o cutie de bere bără alcool şi o sticlă mică de vin roşu.

Sunt produse despre care Anamaria Prodan mi-a spus că i-ar fi plăcut să le aibă pe masă şi doamna Ionela”, spunea atunci Gabriela Lucuțan, conformsursei menționate mai sus.

Amintim că Ionela Prodan a murit în urmă cu aproximativ patru ani, pe data de 16 aprilie 2018. Cântăreața de muzică populară se confrunta cu mari probleme la pancreas, motiv pentru care și-a petrecut ultimele luni din viață mai mult prin spitale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...