Cum arată Mirela Vaida fără strop de machiaj. Rar o poți vedea așa, fanii spun că îi stă foarte bine

Cătălina Burghelea 16.12.2021, 12:22
Cum arată Mirela Vaida fără strop de machiaj. Rar o poți vedea așa, fanii spun că îi stă foarte bine

Mirela Vaida este o cunoscută vedetă de televiziune care nu se sfiește să apară public în imagini neprelucrate, fără strop de machiaj. Prezentatoarea TV s-a pozat de curând naturală, iar fanii au reacționat extrem de frumos. Deși are trei sarcini la activ, cântăreața arată spectaculos, fiind o femeie asumată și plină de energie.

Mirela Vaida s-a pozat fără machiaj pe față

Celebra moderatoare de la „Acces Direct” este una dintre fericitele femei înzestrate de Mama Natură cu tot ce trebuie. Multe doamne și domnișoare o invidiază pentru tenul impecabil, lipsit de acnee sau riduri, ochii mari și albaștri și buzele cârnoase. Artista nu se teme niciodată să le arate fanilor imagini cu ea nemachiată, de acasă, moment în care gătește, face curățenie pentru familie sau a ieșit din duș.

Ipostază rară cu vedeta TV

De curând, Mirela Vaida s-a pozat din nou fără make-up pe față, lucru foarte apreciat de către urmăritorii săi. Fanii i-au admirat curajul de a se posta naturală, lucru extrem de rar în zilele noastre, când rețelele de socializare sunt pline de filtre, iar magazinele de produse de înfrumusețare. Mulți i-au că este mai frumoasă fără make-up și că pare mai târără decât vârsta reală din buletin.

„De obicei nu ma vedeti asa! Apar rar nemachiata si asta pentru ca zilnic sunt nevoita sa pun strat gros de machiaj pe fata! Insa abia astept sa ajung acasa pentru a-mi hidrata si curata fata!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook, în dreptul unei poze cu ea nemachiată.

Val de aprecieri din partea admiratorilor

Aprecierile nu au întârzit să apară, în câteva ore forografia naturală a Mirelei Vaida a strâns foarte multe like-uri și comentarii.

„Sunteti naturală si aratati ca o adevărată moldoveanca si sunteti super!!!”/ „Felicitari, arati f bine nu te mai machia cat esti de frumoasa” / „La fel de frumoasa ,chiar mai frumoasa , nemachiata! Frumusețe curată!”, au comentat internauții pe pagina de social media a vedetei.

Artista adoră să fie cât mai naturală

Mirela Vaida este una dintre puținele vedete de la noi care, atunci când nu se află în luminile reflectoarelor, preferă să își petreacă timpul naturală. Mai mult, prezentatoarea TV nu are nicio problemă, spre deosebire de alte staruri autohtone, să se afișeze fără retușuri în public. Îți trebuie mare curaj să faci asta, în condițiile în care divele de pe Dorobanți apelează din plin la operații estetice, pentru care scot bani grei din buzunare.

Prezentatoarea TV nu are complexe

Moldoveanca nu a apărut doar o singură dată nemachiată. Cei mai mulți dintre fanii Mirelei consideră că arată mai bine naturală decât fardată și rujată, iar ultima imagine postată de artistă pe rețelele de socializare este cea mai bună dovadă a acestui fapt.

„Nu am secrete. În afară de faptul că mă demachiez seara când ajung acasă, eu nu mă dau cu creme, fie ele de ochi, de faţă, de zi, de rid, de hidratare. Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e bine. Dar eu asta fac, mă demachiez, îmi curăţ faţa bine şi atât. Nici măcar gomajele alea despre care se tot vorbeşte nu le fac… Nimic. Nemachiată sunt mai palidă la faţă, pentru că sunt blondă, dar mi s-a mai spus că fără machiaj sunt mai tânără. Alţii spun că sunt mai ştearsă.

Acum… asta sunt. Dacă am putut să fac carieră în televiziune vreme de 16 ani aşa, blondă şi ştearsă cum sunt, înseamnă că poate oricine. Însă nu am complexe din astea, că, dacă aş avea complexe de genul ăsta, nu aş ieşi din casă nemachiată. Ori, eu postez pe Instagram aşa, deci… Lumea trebuie să înţeleagă că e foarte important să te simţi tu bine în pielea ta. Dacă lumii îi place de mine, mă urmăreşte, dacă nu, nu”, a dezvăluit blondina pentru VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...