Cum arăta Mihai Bendeac, la 19 ani. Imagine rară cu juratul de la iUmor! De nerecunoscut

Madlen Moraru 22.07.2020, 17:21

Mihai Bendeac a reușit să își suprindă total fanii. Juratul de la iUmor a făcut publică o fotografie rară, de când avea vârsta de 19 ani. Acesta i-a lăsat pe mulți fără cuvinte, atunci când au observat și ce înfățișare avea, pe atunci, vedeta de la Antena 1.

Cum arăta Mihai Bendeac, la 19 ani

Cum arăta Mihai Bendeac la vârsta de 19 ani? Juratul de la Antena 1 a surprins cu cea mai nouă poză din mediul online. Colegul de emisiune al Deliei Matache și al lui Cheloo a postat o imagine rară. În prezent în vârstă de 37 de ani, actorul de comedie avea pe atunci o altă înfățișare. Fanii abia dacă l-ar fi recunoscut pe cel de atunci, dacă ar fi apărut astfel pe micul ecran.

Cum arăta Mihai Bendeac, la 19 ani. Imagine rară cu juratul de la iUmor! De nerecunoscut
Colegul Deliei și al lui Cheloo avea o altă înfățisare în anii adolescenței

Mihai Bendeac arăta total diferit în anii adolescenței. Juratul din emisiunea iUmor avea o claie de păr, în anii din trecut și mulți nu ar fi putut ghici că despre el este vorba dacă l-ar vedea acum așa pe stradă. Uimiți de schimbarea de înfățișare a cunoscutului actor, fanii din mediul online i-au lăsat și o serie de mesaje, prin intermediul secțiunii de comentarii.

Unora nu le-a venit să creadă că așa arăta Mihai Bendeac în adolecența lui. Poza de colecție le-a fost împărtășită fanilor prin contul său de Instagram. Acesta avea un păr foarte bogat și des, dar se pare că în timp podoaba capilară i s-a rărit. De aceea actorul preferă tunsorile zero, foarte apropiate de piele, fiind și look-ul după care telespectatorii l-ar recunoaște oricând.

Imagine rară cu juratul de la iUmor! E de nerecunoscut

”Așa pletos, adorabil”, ”Băi, aveai și păr”, ”Leit Fuego”, ”Erai frumos atunci, dar acum parcă ai întinerit și cu chelie pari unic”, ”Ce păr aveai”, ”Când era lupu’ cățel”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de către fani, în dreptul pozei de colecție cu Mihai Bendeac, de pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe