Cum arăta Lora pe vremea când cânta în trupa Wassabi. Puțină lume o mai recunoaște

Stan Filon 17.11.2022, 19:33

Wow, cum arăta Lora pe vremea când cânta în trupa Wassabi! Artista a trecut prin schimbări majore, chiar dac nu vrea să recunoască asta. Cântăreața a negat că ar fi apelat la bisturiu și a spus mereu că este foarte mulțumită de felul cum a înzestrat-o mama natură.

Cum arăta Lora pe vremea când cânta în trupa Wassabi

Chiar dacă nu prea vorbește deschis despre intervențiile chirurgicale de înfrumusețare, Lora a vorbit la un moment dat despre un detaliu pe care chiar nu avea cum să îl ascundă, deoarece sunt poze cu ea din tinerețe. Față de felul în care arată acum, se vede cu ochiul liber că nasul ei arată altfel. Artista a recunoscut într-un final că a suferit nu mai puțin de 4 rinoplastii.

„Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc”, declara frumoasa Lora.

Cum arata Lora pe vremea cand canta in trupa Wassabi
Cum arata Lora pe vremea cand canta in trupa Wassabi

Ce secrete ascunde Lora

Rinoplastia nu este singura astfel de intervenție. Se poate vedea cu ochiul liber că și buzele artistei și-au schimbat forma, față de anii trecuți, de exemplu, când făcea parte din trupa Wassabi. Și fanii săi au văzut diferențele și i-au sugerat să se oprească, deoarece este suficient de frumoasă.

Ei bine, cântăreața nu a recunoscut niciodată că şi-a mărit buzele cu ajutorul medicului estetician, ci a dat vina pe aparatul dentar pentru un volum vizibil mărit al buzelor.

Și-a lansat cariera solo după un mare scandal

Lora s-a lansat în showbizz-ul autohton cu trupa Wassabi, un proiect gândit de Marius Moga. Trupa a fost înființată în 2006, iar din ea mai făceau parte Veronica Tecaru, Ramona Sora și Luiza Luca. Fetele s-au făcut imediat remarcate pe scenele din România, iar totul mergea bine. Situația a fost una roz timp de doi ani, până când Lora a decis să părăsească trupa și a făcut-o cu scandal. Colegele sale au venit cu acuzații șocante!

„La inceput eram ca o adevarata familie si ne ajutam, insa ea depasise limita. In acea perioada era instabila din punct de vedere emotional si parca isi dorea sa fim si noi la fel ca ea. Incepuse sa se bage tot mai mult in vietile noatre intime, vroia sa fim la fel de nefericite ca si ea. Ajunsese in punctul in care intra peste noi in camera, fara sa bata la usa, cand eram cu iubitii nostri”, o acuza Veronica pe Lora.

Anii au trecut însă, iar Lora s-a dovedit a fi o artistă foarte talentată, care are mereu melodii în topuri, iar numărul fanilor săi crește de la o lună, la alta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...