Cum arată, la 79 de ani, mama Andreei Esca. Vedeta PRO TV i-a dezvăluit povestea impresionantă de viață. Foto

Luiza Moldovan 08.06.2020, 08:53

Există o vârstă pentru tot și un timp pentru toate. Un timp când înțelegi neînțelesurile de altădată. Un timp în care să fii protagonistul propriei tale scene și un timp în care să stai în fotoliul spectatorului și să privești liniștit la viața de pe scena de dinaintea ta.

Povestea mamei Andreei Esca, povestită chiar de fiică

Acest timp e acum pentru mama Andreei Esca. Este timpul înțelegerilor depline și al relaxării în fotoliu. La 79 de ani, multe au fost episoadele din viață care au părut s-o năruie. Charles Bukowski spunea că trebuie să mori de câteva ori înainte să înveți să trăiești. De câte ori a murit fiecare dintre noi înainte să învețe să trăiască e o întrebare la care fiecare va afla răspuns atunci când va sta în fotoliu și se va uita la viața sa cu detașare.

Dar viața mamei Andreei Esca a avut cel puțin un moment, un moment cumplit, pe care nu l-a înțeles atunci când s-a întâmplat. S-a întâmplat de ziua ei, pe 7 iunie. Venea de la școală și împlinea 9 ani. În casă a găsit niște bărbați străini, îmbrăcați în costume, care îl așteptau pe tatăl ei să meargă cu ei.

„Trebuie să mori de mai multe ori ca să înveți să trăiești” (Charles Bukowski)

15 ani de așteptare oarbă

De bună-seamă că în casă era o atmosferă ciudată și tensionată, iar copilul de 9 ani care avea s-o nască pe Andreea mult mai târziu în viață a reținut episodul. Ziua de naștere e ziua în care tatăl ei avea să plece cu doi bărbați străini, îmbrăcați în costume.

Mama ei încerca să mai salveze situația îndemând-o pe Lucica să cânte ceva la pian, iar fratele ei, de trei ani, mergea printre picioarele oamenilor mari, întrebând unde se duce tata. „Să dea o declarație„, a fost răspunsul.

Nu s-a întors decât după 15 ani.

E povestea lăsată pe pagina de socializare a Andreei chiar de aceasta, cu ocazia aniversării a 79 de viață a mamei ei.

Urmăriți Impact.ro și pe