Imagini nemaivăzute cu Andreea Esca și prima ei iubire, din perioada liceului. Vedeta PRO TV a avut o relație cu fiul lui Arșinel. Foto

Iancu Andreea / 28.05.2020, 10:48

Poveștile despre viața Andreei Esca sunt mereu incitante și ne dau voie să vedem și o altă latură a știristei. Iar informațiile sunt cu atât mai spumoase cu cât prezintă viața carismaticei prezentatoare înainte de a se căsători. Astfel, o descoperim pe Andreea din perioada liceului împreună cu pasiunile vârstei. Se pare că vedeta a avut o relație de lungă durată cu fiul lui Alexandru Arșinel.

Prima dragoste nu se uită niciodată

Andreea Esca este căsătorită în prezent cu Alexandre Eram, alături de care are doi copii. Totuși, nu acesta a fost bărbatul de care s-a îndrăgostit pentru prima oară. Andreea a trăit prima dragoste în perioada liceului, alături de fiul lui Alexandru Arșinel.

Bogdan Arșinel și Andreea Esca au avut o relație care a durat patru ani. Potrivit viva.ro, fiul lui Arșinel era cu doi ani mai mare decât vedeta. Andreea a fost întrebată în numeroase interviuri despre prima sa dragoste, însă ea nu a dezvăluit niciodată identitatea băiatului din liceu.

Andreea, în adolescență Foto - libertatea.ro
Andreea, în adolescență
Foto – libertatea.ro

Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Ce spune Alexandru Arșinel despre Andreea Esca

Marele actor Alexandru Arșinel a confirmat într-un interviu pentru ziarulring.ro că știrista a avut o relație cu fiul său. Acesta are o părere foarte bună despre Andreea Esca și chiar povestește cum a decurs povestea de dragoste iubire dintre cei doi.

Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii, a mărturisit actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI