Iulia Vântur și-a surprins mama cu un gest neașteptat. Femeia a izbucnit în lacrimi de fericire

Andrei Simion 07.12.2022, 16:31

Iulia Vântur și-a surprins mama cu un gest neașteptat și impresionant, de ziua ei de naștere. Femeia a izbucnit în lacrimi de fericire atunci când a văzut ce surpriză i-a pregătit fiica ei, stabilită de mulți ani în India.

Ce gest a făcut Iulia Vântur pentru mama ei

Iulia Vântur s-a gândit să facă ceva pentru ca ziua de naștere a mamei sale, Catinca Vântur, să fie una memorabilă. Fosta prezentatoare de televiziune i-a pregătit o surpriză ce nu avea cum să nu o încânte.

Mai exact, Iulia Vântur a ajuns acasă la părinții ei, în miezul nopții, pentru a-i spune mamei sale „La mulți ani” și pentru a o îmbrățișa. Femeia a fost impresionată de faptul că fiica ei s-a întors în România pentru a-i fi alături de ziua ei de naștere.

„Dragostea mamei. Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele”, a scris Iulia Vântur în descrierea unei înregistrări video emoționante, în care apare alături de mama sa.

În imaginile video, Iulia Vântur apare zâmbind și îmbrățișându-și mama, în timp ce ținea un tort aniversar cu lumânări aprinse. Femeia a suflat în lumânări, după care și-a îmbrățișat din nou fiica.

Iulia Vântur, despre Salman Khan și părinții lui

În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur a vorbit despre partenerul ei de viață, starul bollywoodian Salman Khan, și despre părinții acestuia. Vedeta a spus, printre altele, că actorul este un om foarte înțelept, care a încurajat-o în cariera pe care și-a clădit-o ca artistă în India.

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică.

Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are înțelepciune. Tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

(…) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a mai precizat Iulia Vântur, conform aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe