Cum arată iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună în cel mai recent clip al brunetei. Galerie foto

Badea Violeta 28.11.2022, 20:58

La cei 20 de ani ai săi, Mario Mutu este îndrăgostit lulea. Tânărul se iubeşte de ceva timp cu o cântăreață în vârstă de 18 ani, iar relația celor doi merge ca pe roate. De curând, cei doi îndrăgostiți au devenit protagoniştii unui videoclip. Iată despre ce este vorba. Cum s-a afișat fiul lui Adrian Mutu cu tânăra solistă cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire!

Mario, fiul lui Adrian Mutu, alături de iubită într-un videoclip

Mario Mutu îi seamănă lei celebrului său tată și este unul din cei mai doriti burlaci de la noi din țară, astfel că multe domnișoare îi dau târcoale tânărului de doar 20 de ani. Din păcate, însă, pentru admiratoarele sale, acesta este deja într-o relație și pare că își iubește foarte mult partenera.

Fiul lui Adrian Mutu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp cu Mara Georgescu, o tânără extrem de sexy și talentată, iar relația celor doi merge foarte bine.

Tânăra de 18 ani este cântăreață. Aceasta a colaborat cu Costi Ioniţă, dar şi cu casa de producţie a Innei. Mara a debutat în muzică în urmă cu mai bine de doi ani și a cântat împreună cu artişti extrem de bine cotaţi, precum Faydee sau DJ Hara.

Citește și De ce boală a suferit Mario Mutu. Fiul lui Adrian Mutu a fost operat pe inimă când era copil!

Mara Georgescu și Mario Mutu, apariție de senzație

Recent, partenera lui Mario Mutu a lansat piesa „Trotinete”, iar în clip apare și iubitul ei. Mara face senzație cu trupul său bine lucrat și cu chipul angelic, de o frumusețe răpitoare.

În imagini, superba tânăra apare, la un moment dat, în brațele lui Mario Mutu, iar, pe Instagram, a publicat și un instantaneu de la filmări, în care fiul celebrului fotbalist se află într-un bolid de lux, iar ea stă sprijinită pe autoturism.

Mara Georgescu este foarte activă pe rețelele sociale, inclusiv pe TikTok, une are foarte multe clipuri video urmărite de zeci de mii de admiratori.

Citește și Mario Mutu, adevărul despre relaţia pe care o are cu tatăl său. Adi Mutu nu va fi deloc fericit!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...