De ce boală a suferit Mario Mutu. Fiul lui Adrian Mutu a fost operat pe inimă când era copil

Anca Manolica 28.10.2022, 20:07

Mario Mutu a fost operat la inimă în copilărie, la vârstă de numai 11 ani. Înainte de această intervenție, fiul lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu nu a dat niciun semn că ar avea vreo problemă de sănătate. Iată ce diagnostic a primit atunci din partea medicilor. De ce boală a suferit Mario Mutu.

Ce boală gravă a avut Mario Mutu

În urmă cu mai mulți ani, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a fost supus unei operații pe cord deschis. Cadrele medicale din Italia au descoperit că avea probleme la inimă. Se pare că de aceeași boală ar fi suferit în copilărie și tatăl „briliantului”, Spiridon Mutu.

La doar 11 ani, Mario Mutu a fost diagnosticat de medici cu o malformație congenitală la inimă. Astfel, a fost nevoie să se supună unei intervenții chirurgicale când era doar un copil. Familia a trecut atunci prin niște clipe de coșmar dar, din fericire, toate s-au rezolvat, iar fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu este bine în prezent.

Ce diagnostic a primit atunci din partea medicilor

Potrivit mamei, Mario avea un defect septal, o problemă care se întâlnește destul de des la copii, fiind rezolvată de obicei prin microchirurgie. În cazul băiatului lui Adi Mutu, însă, nu a fost posibil acest lucru, fiul fostului star internațional fiind supus unei operații pe cord deschis.

Alexandra Dinu, alături de Mario
Alexandra Dinu, alături de Mario

„Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pentru a lansa un apel părinților care nu cunosc ce probleme au la inimă și care, în tăcere, afectează sănătatea copiilor noștri. și pentru a lansa o campanie de prevenire. Eu nu mi-am dat seama de nimic.

Pediatrul lui, la o vizita de rutină, a simțit un murmur la inimă… M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea acestei probleme. Și cred, și voi lupta pentru asta, că acest test este obligatoriu pentru toți copiii”, spunea Alexandra Dinu , la acea vreme pentru publicația Gente.

Mario Mutu a ajuns acum la 20 de ani și s-a transformat într-un adevărat bărbat. De mai bine de un doi ani locuiește în București, după ce o perioadă bună de timp a stat în Italia și Statele Unite împreună cu mama sa.

Citește și Fiul lui Adrian Mutu, protagonistul unui scandal monstru la spital. Ce spun polițiștii după ce Mario a ajuns pe mâna medicilor

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...