Cum arată iubita lui David Popovici. Taisia a avut o reacție inedită după recordul tânărului. GALERIE FOTO

Andra Daoud 14.08.2022, 10:34

David Popovici și-a mai trecut un titlu de campion în palmares și nu oricum, ci stabilind un nou record mondial. Românul a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de Natație și a stabilit un record mondial care nu mai fusese doborât de mai bine de un deceniu. Alături de Popovici s-a bucurat și prietena lui, care a reacționat imediat.

Iubita lui David Popovici, reacție după ce sportivul a stabilit recordul mondial

David Popovici este în cea mai bună formă a lui și, după succesele de la Campionatul Mondial de la Budapesta și de la Europenele pentru Juniori de la București, menține standardele ridicate și la Campionatul European pentru Seniori, de la Roma. Sâmbătă, sportivul a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber și a stabilit un nou record mondial.

Popovici a terminat cursa în 46,86 secunde, cel mai mic timp obținut vreodată în această probă. Înotătorul legitimat la Dinamo l-a detronat, astfel, pe brazilianul Cesar Augusto Cielo Filho, care era neînvins din 2009. Alături de Popovici s-au bucurat întreaga Românie, dar mai ales familia, prietenii apropiați și iubita lui. Taisia, tânăra care este alături de David Popovici de aproximativ doi ani, a reacționat imediat pe rețelele sociale.

Adolescenta a publicat pe Instagram Stories o imagine cu David Popovici, în dreptul căreia erau trecute datele probei în urma căreia sportivul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Taisia a scris pe imagine mesajul „Um… UMMMMMMM”. Prietena lui David Popovici este elevă la liceul George Coșbuc din Capitală și este pasionată de make-up. Ea postează des pe contul de Instagram imagini cu machiajele pe care le realizează.

Cum arata iubita lui David Popovici. Taisia a avut o reactie inedita dupa recordul tanarului
Mesajul postat de Taisia, dupa ce David Popovici a batut recordul

Ce scrie presa străină despre David Popovici

Înotătorul în vârstă de 17 ani va avea un program încărcat la Roma și va participa la probe aproape în fiecare zi. După ce a cucerit aurul și a stabilit recordul la proba de 100 de metri liber, urmează probele la 200 și 400 de metri, dar și ștafeta la 4×100 de metri.

Performanța lui David Popovici a făcut înconjurul presei sportive internaționale: AP, Marca, Gazzetta dello Sport, BBC și L’Equipe au scris despre succesul românului și l-au numit „fenomen” în sportul său.

„La doar 17 ani, David Popovici a confirmat toate aşteptările, dominând clar finala la 100 m liberm sâmbătă, la CE de la Roma, cu record mondial”, au scris francezii de la L’Equipe.

„Baby Fenomeno. Fenomenul român, care într-o lună va împlini 18 ani, a câştigat aurul la Europenele de la Roma în cursa regină şi a stabilit un nou record mondial”, a titrat publicația italiană Gazzetta dello Sport.

„Fenomenul de 17 ani a şters recordul lui Cesar Cielo (46.91) cu 46.86, în finala de la Europene”, au scris spaniolii de la Marca.

„Seara nu va fi uitată şi pentru că Popovici a făcut o cursă senzaţională. La Roma, adolescentul a reuşit un timp mai bun cu 0.05 secunde faţă de brazilianul Cesar Cielo care stabilea recordul mondial în 2009 în acelaşi bazin”, a apărut pe BBC.com.

 

Urmăriți Impact.ro și pe