Cum arată gemenele cuplului Cristi Borcea- Valentina Pelinel. Cu cine seamănă mai mult?

Cum arată gemenele lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cu cine seamănă mai mult?

Gemenele cuplului Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împlinit recent un an iar, cu această ocazie, fericita familie a decis să facă publică și o poză cu cele două ”minuni”.

Cum arată gemenele lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt în culmea fericirii în această perioadă. Gemenele lor au împlinit un an. Numele lor sunt Indira Maria și Rania Maria. Cele două  au apărut într-o fotografie pe Instagram alături de tatăl lor, Cristi Borcea. În urmă cu fix un an, acesta era după gratii și nu a putut să își facă apariția la nașterea fetițelor.

Valentina Pelinei, în vârstă de 39 de ani și fost model, are acum o familie completă și fericită. Cei trei copii și o căsnicie împlinită îi aduc tot ce și-a dorit. Cei doi au fost și într-o vacanță exotică, după ce soțul ei a împlinit vârsta de 50 de ani.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a declarat soția lui Cristi Borcea pentru ciao.ro.

Cum arată gemenele lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cu cine seamănă mai mult?

Cum arată gemenele lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cu cine seamănă mai mult?

Valentina Pelinel a făcut tot ce și-a propus

Apariția celor trei copii i-au schimbat complet viața Valentinei. Fostul model nu regretă nimic și este dispusă să facă orice sacrificiu pentru ca familia sa să fie una stabilă. Deși a născut de trei ori, rămâne una dintre cele mai sexy vedete, aceasta fiind într-o formă de invidiat.

„Sincer, nu îmi este dor, deoarece am făcut tot ce mi-am propus în meseria mea. Am făcut ce mi-am dorit de mică și când faci totul din pasiune, îți iese bine. Dar e un capitol încheiat din viața mea. Satisfacțiile vieții de familie nu au grad de comparație și dorința mea de a avea o familie fericită, sănătoasă și liniștită e prioritară. Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu, în detrimentul proiectelor profesionale, cel puțin în această etapă de dezvoltare a lor, în care prezența mamei este esențială”, a menționat Valentina Pelinel, potrivit libertatea.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI