Andreea Marin a povestit tot despre vacanța cu iubitul consul în Bali. ”Am avut o relație mai la distanță”

Andreea Marin a făcut mărturisiri despre iubitul ei, consul în Bali. Vedeta a povestit cum se desfășoară, în prezent, relația lor, dar și modul în care a petrecut clipele de vacanță, alături de acesta.

Andreea Marin a povestit tot despre vacanța cu iubitul consul în Bali. ”Am avut o relație mai la distanță”

Fosta prezentatoare de televizine a oferit declarații surprinzătoare despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Bărbatul o face foarte fericit pe “Zână”, după cum se poate observa și în imaginile pe care aceasta le-a postat, pe rețelele sociale, în timpul vacanței. Cea mai recentă escapadă a Andreei Marin a regăsit-o pe aceasta pe insula Bali, din Indonezia, acolo unde iubitul ei activează în funcția de consul.

Andreea Marin a povestit tot despre vacanța cu iubitul consul în Bali. ”Am avut o relație mai la distanță”

Andreea Marin a mărturisit de curând că s-a relaxat total în vacanța din Bali, alături de iubitul ei

Deși a recunoscut că între ea și cel care a reușit să o cucerească total există o relație la distanță și nu se văd atât de des pe cât și-ar dori, lucrurile redevin la fel de magice, atunci când se întâlnesc. Cei doi și-au început povestea de iubire cu trei ani în urmă și cea mai nouă revedere pare să le fi făcut foarte bine. Andreea Marin e mai fericită ca oricând, mai ales că a reușit să se relaxeze, departe de stresul cotidian, exact cum și-a dorit.

“Am venit pentru prima dată cu adevărat relaxată, am ales să nu muncesc în vacanţă, pentru că de multe ori o făceam şi acolo. Am ales să-mi las mintea să fie doar acolo, să nu mă mai gândesc la grijile care nu se termină niciodată. Şi am ales să petrec un timp însemnat în natură. Ceea ce m-a deconectat cu adevărat. Am fost împreună cu partenerul meu, Violeta era cu familia. Dacă anul trecut am avut o relaţie mai la distanţă, acum am echilibrat balanţa”, a povestit Andreea Marin, într-un interviu, potrivit click.ro.

Odată cu mărturisirile despre clipele de vacanță, fosta vedetă de televiziune a mai adăugat și ce s-a întâmplat, la revenirea acasă, în România. Andreea Marin a găsit-o pe fiica ei, de 12 ani, Violeta, într-o stare nu foarte bună, după ce micuța a răcit.

“Violeta e bolnăvioară, e acasă, e cu răceala aferentă acestei perioade, dar o rezolvăm noi şi pe asta. Aşa păţim până nu învăţăm că fularul şi căciula au un rost”, a mai împărtășit Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI