Cum arată fiica lui Sylvester Stallone. Sistine are 24 de ani şi un corp de invidiat. Foto

Badea Violeta 07.07.2022, 07:48

Sylvester Stallone este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din lume. De curând, acesta a sărbătorit-o pe fiica sa, Sistine, care a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani. Starul de la Hollywood a ținut să onoreze ziua ei împărtășind pe contul său de Instagram un carusel de instantanee din colecția personală. Iată cum arată fiica actorului!

Fiica lui Sylvester Stallone a împlinit 24 de ani. Ce mesaj superb i-a transmis tatăl său

Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani, nu mai are nevoie de nicio introducere. Este unul dintre cei mai iubiți actori de pe întreg mapamondul. Însă nu numai cariera sa a fost spectaculoasă, ci și viața personală.

Căsătorit de trei ori, starul a avut nu mai puțin de cinci copii. Spunem a avut, deoarece Sage a decedat în 2012. Ceilalți patru sunt Seargeoh, Sophia Rose, Sistine Rose și Scarlet Rose. De curând, actorul a celebrat-o pe Sistine.

Tânără a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani, iar tatăl său i-a transmis pe Instagram o urare extrem de emoționantă. Actorul a publicat mai multe fotografii cu superba sa fiică.

În prima imagine, Sylvester și Sistine seamănă izbitor și afișează o atitudine demnă pentru nişte celebrități. El fumează un trabuc, în timp ce ea ține în brațe câinele familiei. Actorul a publicat, de asemenea, și cea mai drăguță poză cu Sistine cu părul ei blond într-un bob adorabil cu breton gros.

„La mulți ani minunatei noastre SISTINE! Fiecare zi cu tine a fost precum Crăciunul. Cel mai grozav cadou!”.

Sylvester Stallone si fiica sa
Sylvester Stallone si fiica sa

Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin, au celebrat nunta de argint

Anul acesta, celebrul actor și soția sa, modelul Jennifer Flavin, au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri de la Hollywood. Actorul și partenera sa de viață și-au unit destinele pe data de 17 mai 1997, la un hotel din Londra.

„Nu există cuvinte pentru a descrie ce înseamnă în viețile noastre această femeie incredibil de altruistă, dedicată și răbdătoare. Tot ce îmi doresc este să mai fie încă 25 de ani! Îți mulțumesc, iubito!”, a scris Sylvester Stallone pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe