Cătălin Botezatu a apelat la personalul celebrului Sylvester Stallone. S-a pus pe treabă imediat cum s-a întors din Bulgaria (Exclusiv)

Ana Anitoiu 04.09.2021, 10:21
Cătălin Botezatu a apelat la personalul celebrului Sylvester Stallone. S-a pus pe treabă imediat cum s-a întors din Bulgaria (Exclusiv)

Cătălin Botezatu a apelat la personalul celebrului Sylvester Stallone. Creatorul de modă n-a pierdut timpul și s-a pus pe treabă imediat cum s-a întors din Bulgaria, unde a fost jurat la un concurs.

Pentru ce a apelat Cătălin Botezatu la personalul lui Sylvester Stallone

Cătălin Botezatu a fost recent la Varna, unde a făcut parte din juriul concursului ”Mister Bulgaria”. Acolo, designerul a făcut cunoștință cu Angie Kassabie, celebra nutriționistă a vedetelor de la Hollywood, care a stat de asemenea la masa juraților.

Născută în Liban, nutriționista Angie Kassabie a colaborat cu actori celebri precum Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Robert De Niro și John Travolta. Cătălin Botezatu îi va urma și el sfaturile pentru un stil de viață corect, în contextul în care a avut probleme de sănătate.

”Cătălin a legat o prietenie atât cu Angie, alături de care a jurizat concursul de frumusețe, cât și cu soțul acesteia, amfitrionul evenimentului, care a prezentat show-ul într-o ținută elegantă, marca Bote”, au spus apropiați ai creatorului de modă pentru Playtech-Impact.

Catalin Botezatu a apelat la personalul celebrului Sylvester Stallone. S-a pus pe treaba imediat cum s-a intors din Bulgaria (Exclusiv)
Angie Kassabie si sotul ei

Ce compromis va face Cătălin Botezatu

Astfel, Cătălin Botezatu va urma o dietă personalizată în funcție de problemele de sănătate cu care s-a confruntat. În primul rând, el va trebui să se concentreze pe alimentele din farfurie atunci când se va așeza la masă, astfel încât să reușească să mănânce mai puțin.

”Cătălin va avea o dietă personalizată, în funcție de problemele sale de sănătate, știut fiind faptul că a suferit o operație la inimă și o intervenție chirurgicală la colon.

Pentru el va fi destul de greu să elimine din meniu mâncarea mai grasă, precum cârnăciorii și sărmăluțele, dar, dacă i se va cere, este dispus să facă și acest sacrificiu culinar”, au mai spus apropiații lui Cătălin Botezatu pentru redacția Playtech-Impact.

Cătălin Botezatu a trecut pe lângă moarte

Creatorul de modă Cătălin Botezatu își dorea să adopte un stil de viață sănătos, mai ales că în urmă cu doi ani a suferit o operație pentru extirparea unei tumori rare din zona colonului ce se putea transforma în cancer.

”Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Nu știu cum sunt alte operații, dar n-am avut așa dureri. A fost și un mic incident, mi-am scos sonda puțin, aveam senzație de sufocare în tot corpul. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Accepți orice când îți bate moartea la ușă. Asta am simțit.

Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?”, povestea Cătălin Botezatu în urma intervenției chirurgicale, care a ajuns la spital și în urmă cu câteva zile.