Cum arată femeia cu care Dan Bordeianu a înlocuit-o pe Adela Popescu. Imagine rară cu soția actorului

Ana Anitoiu, George Capoeanu 25.03.2021, 23:53

Dan Bordeianu se poate lăuda cu o familie fericită. Actorul s-a îndrăgostit lulea în urmă cu câțiva ani și s-a căsătorit în secret cu o femeie splendidă, alături de care a devenit părinte și cu care s-a mutat din agitata Capitală într-un loc extrem de special. Iată cu cine a înlocuit-o artistul pe Adela Popescu.

Cum arată femeia cu care Dan Bordeianu a înlocuit-o pe Adela Popescu

Dan Bordeianu pare că se află la ani-lumină de tânărul care era pe vremea când juca în ”Numai iubirea” și ”Lacrimi de iubire” și în care se iubea cu Adela Popescu. Acum, actorul este un om așezat la casa lui, cu o familie frumoasă.

Actorul a avut noroc în dragoste. La jumătatea anului 2012 și-a întâlnit jumătatea, pe Teodora. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, în anul 2015, și ulterior au devenit părinți. Despre aleasa inimii lui, actorul a spus la acea vreme că lucrează la un brand renumit.

Cum arata femeia cu care Dan Bordeianu a inlocuit-o pe Adela Popescu. Imagine rara cu sotia actorului
Teodora, sotia lui Dan Bordeianu, cu fiica lor in brate

Motivul pentru care Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret

În urmă cu ceva timp, Dan Bordeianu a explicat care a fost motivul pentru care s-a căsătorit în secret cu Teodora. Actorul a spus că nunta a fost una discretă, în familie. Cei doi au devenit soț și soție la Mănăstirea Cernica, iar petrecerea a avut loc pe malul lacului.

”Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă”, a spus Dan Bordeianu.

Dan Bordeianu a fugit din Capitală

În vârstă de 45 de ani, Dan Bordeianu s-a retras din Capitală și s-a stabilit alături de familia lui într-un loc special. Mai exact, într-o locuință ce a fost construită de tatăl lui în comuna Brănești, județul Ilfov.

”Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând”, a spus Dan Bordeianu.

Care a fost motivul despărțirii dintre Dan Bordeianu și Adela Popescu

În urmă cu mulți ani, Dan Bordeianu s-a declarat recunoscător pentru aparițiile sale în telenovele și a explicat care a fost motivul pentru care s-a despărțit de Adela Popescu. Actorul a spus că separarea joburilor a fost un factor al rupturii dintre ei.

”M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație”, a mărturisit Dan Bordeianu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...