Cum arată, de fapt, Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday. E total diferită în realitate

Anca Manolica 05.12.2022, 16:31

Platforma de streaming Netflix a decis să ducă mai departe povestea Familiei Addams către o nouă generație, iar producția urmărește adolescența lui Wednesday. Cei care au urmărit serialul momentului, nu au putut să nu o admire pe Jenna Ortega, actrița principală, care a interpretat cu măiestrie rolul celebrului personaj. Dar cum arată ea în realitate?

Cine este Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday

Wednesday este unul dintre cele vizionate seriale la ora actuală în toată lumea. Acesta face furori și printre fanii din România, mai ales pentru faptul că a fost filmat pe tărâm românesc, iar din distribuție fac parte și nume celebre de la noi. Desigur, cea care a atras toate privirile este actrița principală, Jenna Ortega, care uimește cu interpretarea sa excepțională.

Jenna Marie Ortega, pe numele ei complet, este protagonista momentului. S-a născut pe 27 septembrie 2002, în Coachella Valley, California, SUA, și și-a început cariera pe când avea doar nouă ani, cu rolul lui Harley Diaz, în serialul „Stick in the Middle” produs de Disney Channel.

Ce alte roluri importante a mai avut până acum

În vârstă de 20 de ani, actrița a jucat în mai multe filme și seriale horror înainte de a obține rolul lui Wednesday Addams în noul serial de pe Netflix. Printre acestea se numără serialul aproape la fel de întunecat, You, în care s-a trezit prinsă în capcana nebuniilor criminale ale lui Joe.

Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday
Jenna Ortega, actrița principală din serialul Wednesday

De asemenea, a jucat în rolul recurent al tinerei Jane din Jane The Virgin, în Insidious: Chapter 2, precum și în The Babysitter: Killer Queen și rebootul Scream. Un alt film Netflix din CV-ul ei este rolul lui Katie Torres în pelicula de familie, Yes Day. Dar cel mai important de până acum este și cel mai recent: Wednesday din serialul cu același nume produs de Netflix sub îndrumarea genialului Tim Burton.

A devenit cunoscută în toată lumea

Jenna Ortega este în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe din întreaga lume, fanii urmărind-o cu entuziasm în fiecare episod al serialului de pe Netflix. Ea este celebră și în mediul online, acolo unde a adunat milioane de urmăritori pe conturile sale de Instagram sau Tiktok.

Obișnuiți cu apariția sobră din serial: cu breton, păr negru împletit în două codițe, privire pătrunzătoare și nicio urmă pe zâmbet pe chip, mulți fani au fost uimiți să descopere cum arată Jenna Ortega în viața reală. De fapt, frumoasa actriță este pare o păpușică în viața de zi cu zi, așa cum se poate observa în Galeria FOTO a articolului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...