FOTO EXCLUSIV

Cum arată, de fapt, iubita lui Luis Lazarus. Loulou e vedetă pe instagram, dar realitatea e cu totul diferită

Iancu Andreea 11.05.2021, 13:41

Dacă este să admirăm fotografiile de pe Instagram, am putea spune cu ușurință că Luis Lazarus a tras lozul câștigător, având alături o prezență feminină extrem de senzuală, însă iubita justițiarului, Loulou, nu afișează și în realitate același trup fără cusur. Reporterii impact.ro au surprins-o pe vedetă în timp ce își făcea câteva cumpărături prin Capitală și au descoperit cum arată, de fapt, iubita lui Luis Lazarus. Bruneta poate trece cu ușurință neobservată pe stradă.

Cum arată, în realitate, iubita lui Luis Lazarus. Bruneta Loulou a încins internetul

Frumoasa Andreea Maria Lazăr, cunoscută în showbiz drept Loulou sau iubita lui Luis Lazarus, ar putea face invidioasă orice domnișoară invidioasă pentru modul cum arată. Cel puțin pe internet. Contul brunetei de Instagram este ticsit de fotografii în care iubita lui Lazarus își afișează trupul voluptos. Formele vedetei au atras peste 47 de mii de urmăritori și mii de aprecieri pe rețeaua de socializare. Totuși, în ciuda aspectului fizic de invidiat și a ținutelor care stârnesc imaginația bărbaților, iubita lui Luis Lazarus pare să nu afișeze același tonus și în viața reală.

Loulou a fost surprinsă recent de către reporterii impact.ro în timp ce se afla la cumpărături prin Capitală. Bruneta, care în general are o activitate intensă în mediul online, unde postează aproape zilnic, a pornit în căutarea unui produs de înfrumusețare și astfel a ajuns să consulte două farmacii din zona Pipera. După ce a parcursul mai multe drumuri la volanul bolidului său de lux, iubita lui Lazarus s-a întors acasă, dezamăgită că nu a găsit ce căuta. Ceea ce este însă de remarcat este faptul că, în realitate, Loulou nu este la fel de sexy precum demonstrează imaginile de pe Instagram, trecătorii putând observa chiar că bruneta a mai pus câteva kilograme în plus, cel mai probabil din pricina pandemiei.

Cum arată, în realitate, iubita lui Luis Lazarus
Andreea Lazăr, iubita lui Lazarus, surprinsă în oraș

Cuplul se iubește de mai bine de 10 ani. Ce spune bruneta despre relația cu Lazarus. Bărbatul a mai fost căsătorit înainte

Relația dintre Andreea Lazăr și Luis Lazarus este una solidă, cei doi formând un cuplu de mai bine de 10 ani. În ciuda faptului că între ei există o diferență de vârstă de aproximativ 20 de ani, nimic nu pare să stea în calea fericirii lor. În plus, celebrul justițiar a mai fost căsătorit anterior relației cu Andreea și are și doi copii. Chiar și așa, sentimentele care i-au unit pe cei doi sunt încă vii, iar frumoasa brunetă nu ezită să le expună public. În urmă cu un an de zile, cuplul aniversa 10 ani de relație, iar Andreea, iubita lui Luis Lazarus, a ținut să îi facă o declarație de dragoste partenerului său, direct pe rețelele de socializare.

Sunt 10 ani de relație, cei mai frumoși din viața mea, datorită ție om frumos, dar și datorită mie pentru că am avut curajul de a încălca regulile, de a lupta împotriva tuturor pentru noi, pentru iubire, pentru împlinire și dragoste adevărată. Te iubesc atât de mult! Am fost răsfățată de ține, ai avut grijă de mine și promit că voi face tot posibilul să ne fie bine în continuare! Să fim fericiți mereu și să luptăm în continuare pentru visul nostru, acela de a fi împreună pentru totdeauna! Iubesc… și sunt iubită! Ce-ți poți dori mai mult de la viață?, scria Andreea Lazăr pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe