FOTO EXCLUSIV Cum a fost surprins Luis Lazarus alături de iubita sa, în plină zi. Ce mașină a ajuns să conducă acum jurnalistul

Cristian Cojocaru 29.01.2021, 13:24

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din televiziune, a fost surprins în timp ce nu respecta actualele dispoziții. Luis Lazarus, a fost surprins alături de iubita sa, în timp ce se aflau la cumpărături în Pipera, în aceeași manieră obișnuită.

Luis Lazarus surprins alături de iubita lui încălcând legea

Aflându-se în spațiul public, Luis Lazarus, în vârstă de 53 de ani a fost văzut împreună cu Loulou, când își făceau cumpărăturile în Pipera. În plină pandemie, acesta purta masca, așa cum ne-am obișnuit, adică sub nas, neținând cont de regulile impuse de către autorități cu privire la combaterea răspândirii de coronavirus.

În cazul în care acesta ar fi fost observat de către oamenii legii, ar fi riscat o amendă contravențională. Această conduită este urmată de mulți români cărora nu le pasă de riscurile la care se expun sau îi expun pe cei din jur. Îmbrăcat relativ subțire pentru vremea de afară, acesta a fost văzut urcându-se împreună cu iubita sa în Range Rover-ul pe care Lazarus îl deține.

Cunoscutul om de televizune, afirma cu ceva timp în urmă că pandemia l-a afectat foarte tare, depășindu-i așteptările. Cum întotdeauna faptele mereu demonstrează de ce vorbele nu înseamnă nimic, reiese că ceea ce spunea Lazarus anterior nu pare să fie întocmai așa, faptele sale lăsând de înțeles că nu pare prea interesat să poarte masca într-un mod corespunzător.

Luis Lazarus surprins alături de iubita lui încălcând legea
Luis Lazarus surprins alături de iubita lui încălcând legea

Cei doi au o relație de zece ani

Lazarus și Loulou formează o relație de zece ani. Dând vina pe pandemia de coronavirus, anul trecut nu a putut aniversa evenimentele importante din viața sa și ai celor dragi. Lazarus are doi copii împreună cu fosta soție, Antoanela Lazarus, și nici aceștia nu s-au putut bucura de o aniversare propriu-zisă.

“Am sărbătorit 10 ani de relație, culmea și asta s-a întâmplat tot în acest an (n.r. – anul 2020), cu Andreea Loulou și iată că nici acest eveniment nu l-am sărbătorit propriu-zis așa cum procedăm noi în alți ani. Cu alte cuvinte nu mi-am făcut ziua mea, care a fost pe 12 martie, nu am făcut ziua băiețelului, care a fost pe 24 martie, nu am făcut niciun fel de eveniment de ziua noastră, care a fost pe 12 mai, ziua în care am împlinit noi 10 ani de când ne știm.

Nu am sărbătorit nici ziua Andreei care a fost pe 12 august și nici ziua Anei, fetița mea, care, de asemenea, a împlinit și ea 14 ani, pe 24 august. A fost un ghinion extraordinar că noi am nimerit cu toate zilele noastre importante în această criză”, declara Luis Lazarus la acea vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe