Cum arată Daria, fiica lui Cozmin Gușă. A mărturisit că fost abordată de frații Tate

Badea Violeta 06.01.2023, 11:49

Cozmin Guşă este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni români. Acesta este căsătorit din anul 1994 cu Gabriela și împreună au o fiică, pe nume Daria. Oriunde se afișează, tânăra reușește să atragă toate privirile cu formele sale de invidiat, dar şi cu zâmbetul său senin. În trecut, aceasta a fost abordată de frații Tate. Vezi cum arată fiica politicianului!

Fiica lui Cozmin Gușă este de o frumuseţe răpitoare

Fiica celebrului politician se numește Daria, are doar 19 ani și este extrem de frumoasă. Tânăra a intrat în atenţia presei, de curând, după ce a declarat că a fost abordată Andrew Tate, luptătorul reținut și acuzat că s-a îmbogățit din prostituție.

Andrew Tate i-ar fi scris Dariei, pe Instagram. Acesta s-ar fi mirat de faptul că fiica lui Cozmin Gușă este româncă. Mesajul ar fi fost însoțit și de un emoji „prietenos”.

Nu ar fi de mirare să fie adevărată mărturisirea tinerei, dat fiind faptul că aceasta arată superb. Fiica politicianului are părul blond, un trup perfect și un chip de păpușă. Pe lânga aspectul fizic de invidiat, Daria este și extrem de inteligentă.

Tânăra a simțit imediat că este ceva în neregulă cu Andrew Tate. În plus, aceasta a aflat de reputația proastă pe care o avea luptătorul, așa că nu i-a răspuns avansurilor.

„Andrew Tate a declarat că are minimum 75 de iubite care fac asta. Nu vreau să-mi imaginez câte are, de fapt. A spus că i se pare cea mai simplă, cea mai ușoară metodă de a face bani”, a precizat Daria Gușă, la România TV.

Citește și Frații Andrew și Tristan Tate, în arest pentru 30 de zile. Primele declarații ale avocatului celor doi: „Nu sunt temeiuri pentru luarea celei mai drastice măsuri”!

Daria Gusa
Daria Gusa

Cum își alegea și seducea victimele Andrew Tate

Frații Tate, Andrew și Tristan, au fost reținuți în România, fiind acuzați de trafic de persoane și viol. Potrivit detaliilor din anchetă, aceștia ar fi folosit metoda „loverboy” pentru a-și recruta victimele. În principiu, cei doi frați ar fi ales minore și eleve de liceu.

La început, Andrew și Tristan Tate s-ar fi comportat frumos cu ele, le-ar fi scos la restaurante de lux și ar fi întreținut relații intime cu ele. Ulterior, aceștia ar fi devenit violenți și le-ar fi obligat să se prostitueze. În cursul zilei de ieri, 5 ianuarie, au fost făcute publice stenograme care arată clar cum procedau frații Tate pentru a-și racola victimele.

„Emory (ANDREW TATE) : Trebuie să înțelegi că, odată ce ești a mea, vei fi a mea pentru totdeauna. O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul. Voi fi ultimul bărbat din viața ta.

Emory: Ce ne facem dacă ne îndrăgostim și te răpesc să te aduc la București?

Fată: Nu cred că e răpire, dacă eu vreau să vin.

Emory: Mai întâi trebuie să văd în ochii tăi că nu vei putea trăi niciodată fără mine. Si apoi pot avea încredere în tine să îți arăt totul

Fată: Adu un inel cu tine când vii 😊

Emory: Poți fi suficient de iubitoare ca să fii soție? Să fii mereu lângă mine, oriunde merg? Să vorbești cu 0 bărbați în afară de mine? Ride or die? 😊

Emory: Trebuie să te muți în România cu mine, să fiu cu ochii pe tine.

Emory: Ești a mea. Să nu uiți asta. Și să te porți ca atare. Vom fi împreună curând.

Fată: Dar pot să am încredere în tine?

Emory: Da. Poți.

Emory: Te vei muta în România cu mine. Planific când ajung acolo. Mai întâi, s-ar putea să trebuiască să merg la Praga câteva zile.

Emory: Și ne întâlnim în România.

Emory: Și vreau să știu că ești hotărâtă

Emory: Serioasă de căsătorie.

Fată: Da. Sunt serioasă.”

Citește și Ce pățeau fetele pe care Andrew Tate le-ar fi ținut prizoniere. Noi detalii din anchetă, dezvăluite de presa britanică!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...