Cum arată casa Monicăi Tatoiu. A ridicat-o pe o fostă groapă de gunoi

Badea Violeta, Cătălina Burghelea 28.02.2023, 15:50

Fără îndoială, Monica Tatoiu este una dintre cele mai înstărite femei de la noi din țară şi nu puţini sunt cei care se întreabă cum arată casa fostei afaceriste, având în vedere averea pe care o deține aceasta. Ei bine, acum au apărut imagini din reședința de lux a milionarei. Iată cum arată vila în care locuiește faimoasa pensionară!

Așa arată vila Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu, în vârstă de 66 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Timp de 15 ani de zile, aceasta a fost profesoară de matematică. Ulterior, a început să se implice în afaceri și a cunoscut adevăratul succes.

În perioada 1996 – 2008, Monica Tatoiu a condus una dintre cele mai importante companii de cosmetice din România, astfel că a reușit să-și asigure o pensie de 12.000 de lei.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.”, a spus fosta afaceristă, conform revistei Viva!.

Citește și Monica Tatoiu a colaborat cu serviciile secrete românești. „Am făcut-o pentru că mi-a plăcut”!

Monica Tatoiu 6
Monica Tatoiu

Casa Monicăi Tatoiu este evaluată la o sumă uriașă

Acum, celebra pensionară nu duce grija zilei de mâine și trăiește într-un adevărat palat. Imobilul său este evaluat la 2,5 milioane de euro și este extrem de bine păzit, așa cum a dezvăluit chiar fosta afaceristă. Imagini cu vila impresionantă puteţi vedea în galeria foto de mai sus!

„Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet.

Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistrează pe un server.

În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază dacă se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă.

Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încât nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă fără voia mea.

Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru că nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu”, povesteau Monica Tatoiu și soțul său, potrivit Fanatik.

De precizat că locuinţa de lux a fost ridicată pe un teren achiziționat în anul 1996. La vremea aceea, acolo se afla o groapă de gunoi, fără canalizare, electricitate sau trotuar.

Citește și Monica Tatoiu și-a povestit relația cu Florin Călinescu. „În viață trebuie să fii pragmatic. El n-a vrut să accepte că s-a terminat”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...