Cum arată casa în care stă Andreea Esca. Imagine rară cu vila de la Snagov

Dumitrică Roxana 04.08.2022, 20:55
Cum arată casa în care stă Andreea Esca. Imagine rară cu vila de la Snagov

Andreea Esca are o casă întro zonă fabuloasă, unde locuiesc mulţi dintre milionarii României. Prezentatoarea TV este vecină cu Ion Ţiriac, Ionuţ Lupescu, Cosmin Olăroiu, în cel mai râvnit loc de lumea bună din Capitală, pe malul lacului Snagov.

Vila fabuloasă pe care Andreea Esca a ținut-o ascunsă

Preţurile în zona lacului Snagov nu sunt pentru oricine, când vine vorba de casă sau doar de un teren. Malurile lacului Snagov sunt locuite de oameni de afaceri, fotbalişti şi vedete din diverse domenii.

Printre aceştia se numără şi Andreea Esca. Vedeta Pro TV are aici o vilă cochetă, cu un etaj.Casa are o deschidere îngustă către lac şi este construită cu gust. Vila are în dotare, ca toate proprietăţile de pe malul lacului, ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni.

Prezentatoarea rubricii de știri de la PRO TV duce o viață ca în filme. Vedeta a publicat un filmuleț pe rețelele sociale, arătându-le fanilor ce face într-o zi obișnuită

Andreea Esca
Andreea Esca

Ce proprietăţi deţine Andreea Esca

Andreea Esca deține o vilă pe malul lacului Snagov și profită de toate oportunitățile din zonă. Mai exact, vedeta tv s-a filmat în timp ce conduce o ambarcațiune, cu multă fermitate și pricepere. În spatele ei, se afla nimeni altul decât băiatul său, Aris, care făcea schi nautic.

Andreea Esca mai deține și un domeniu în Mărginimea Sibiului,. Moșia Andreei Esca, mai exact complexul turistic în care a investit salariul de la PRO TV, cuprinde 5 căsuțe din lemn, aflat pe malul râului Porumbacu și alte 2 case în inima satului cu același nume, din județul Sibiu, mai arată sursa citată. O căsuță de 40 metri pătrați, cu două dormitoare, baie, chicinetă și vedere spre munte se închiriază cu 492 lei pe noapte.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe