Cum arăta Bill Gates în tinereţe. Imagine rară cu miliardarul

Stan Filon 05.11.2021, 16:30

Iată cum arăta Bill Gates în tinereţe, pe vremea când punea pe roate invenția care avea să schimbe istoria omenirii! Miliardarul american a împlinit pe data de 28 octombrie vârsta de 66 de ani. Omul de afaceri trece printr-o perioadă grea din viața sa.

Iată cum arăta Bill Gates în tinereţe

Bill Gates, unul dintre cei mai cunoscuți miliardari ai planetei, a împlinit vârsta de 66 de ani, însă nu se gândește deloc la pensie, deoarece este foarte implicat în continuare în foarte multe proiecte. Este unul dintre cei mai populari miliardari ai planetei, însă în ultimii ani acesta s-a aflat în atenția presei cu subiecte mai puțin plăcute.

Cele mai multe fake news-uri legate de Bill Gates au apărut în ultimii doi ani, odată cu startul pandemiei de coronavirus. Miliardarul a fost implicat în aceste știri false care au circulat peste tot pe internet, după ce a avertizat cu ani în urmă că omenirea s-ar putea confrunta cu o pandemie, care a venit până la urmă.

Cum arata Bill Gates in tinerete
Cum arata Bill Gates in tinerete

Tatăl său a fost om de afaceri

Bill Gates a mai fost subiect de presă și în urma divorțului de soția sa, Melinda. Cei doi s-au despărțit după o căsnicie de 27 de ani, iar odată cu separarea au apărut multe informații dureroase despre miliardar, care ar fi avut mai multe relații extraconjugale.

Oamenii sunt foarte interesați să-i afle povestea lui Bill Gates. Acesta s-a născut la Seattle, Washington, SUA la 28 octombrie 1955. Mama sa era profesoară universitară, iar tatăl său om de afaceri. Din anul 1973 urmează cursurile universitare la Harvard, dar în anul III renunță la cursuri și împreună cu Paul Allen, prietenul său din copilărie, înființează compania Microsoft în anul 1975. Fotografii cu Bill Gates din tinerețe, chiar din perioada când s-a lansat în afaceri, au apărut recent pe internet. În anul 1980, Bill Gates realizează prima afacere importantă cu IBM pentru 56.000 dolari. Sistemul de operare MS-DOS este disponibil pe PC-urile produse de IBM.

Compania lui Bill gates lansează în 1985 prima versiune a sistemului de operare Windows. În 1989, lansează Microsoft Office, cea mai populară suită de aplicații de birou. Din 1986, Microsoft devine companie publică, fiind cotată la bursă. În anul 2000, împreună cu soția sa, înființează fundația de caritate „Bill and Melinda Gates”. S-a căsătorit cu Melinda French din Dallas, Texas, la 1 ianuarie 1994 și au divorțat în 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...