Domeniul care ar putea deveni mai puternic decât Microsoft sau Google. Bill Gates îţi spune în ce să investeşti

Nicu Stan 22.10.2021, 16:04
Domeniul care ar putea deveni mai puternic decât Microsoft sau Google. Bill Gates îţi spune în ce să investeşti

Domeniul care ar putea deveni mai puternic decât Microsoft sau Google. Bill Gates a făcut o analiză și a spus în ce este bine să se investească în această perioadă. Câștigurile vor fi neînchipuit de substanțiale.

Bill Gates învață oamenii de afaceri în ce să investească. Care este domeniul care va fi mai puternic ca Microsoft, Google sau Tesla

Bill Gates, cel de-al patrulea cel mai bogat om din lume, nu are nevoie să facă bani investind în schimbările climatice. Însă, pentru cei care vor să se îmbogățească, Bill Gates vede o mulțime de alte oportunități, potrivit  cnbc.com.

Astfel, într-un interviu difuzat în cadrul summitului virtual SOSV Climate Tech Summit, Bill Gates a declarat că viitoarele randamente ale investițiilor în domeniul climei vor fi comparabile cu cele obținute de cele mai mari companii de tehnologie.

Bill Gates contribuie cu 2 miliarde de dolari la rezolvarea problemelor climatice
Bill Gates contribuie cu 2 miliarde de dolari la rezolvarea problemelor climatice

Domeniul problemelor climatice, mai tare ca Tesla

”Vor fi opt Tesla, zece Tesla”, a declarat Bill Gates.

Compania de automobile electrice condusă de Elon Musk, Tesla, și-a dublat valoarea în ultimul an și a crescut cu peste 2.000% în ultimul cincinal.

”Pentru câștigători, oricine a investit în Tesla se simte foarte inteligent”, a spus Bill Gates.

Cele mai tari companii, depășite

De asemenea, Bill Gates preconizează că câștigurile vor fi răspândite pe o arie mai largă de companii, dincolo de spațiul vehiculelor electrice.

”Vor fi, știți, companii de tipul Microsoft, Google, Amazon care vor ieși din acest spațiu”, a spus Bill Gates.

Când a fost înființat Microsoft

Bill Gates este cofondatorul Microsoft în anul 1975, în timp ce Amazon și Google au fost lansate în anii 1990, când internetul era în plin avânt. În prezent sunt trei dintre cele mai valoroase patru companii din SUA. În plus, în prezent, averea lui Bill Gates are o valoare de 134,3 miliarde de dolari.

De asemenea, rezolvarea problemei schimbărilor climatice ar fi ”cel mai uimitor lucru pe care l-a făcut vreodată omenirea”, spune Bill Gates. Prin comparație cu rezolvarea problemelor climatice, rezolvarea pandemiei de coronavirus este ”foarte, foarte ușoară”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates pune umărul la rezolvarea problemelor climatice

Astfel, Bill Gates nu are nevoie să facă bani din rezolvarea problemelor climatice însă pune bani la dispoziție pentru rezolvarea ei. Fondatorul Microsoft Bill Gates vrea să investească 2 miliarde de dolari în proiecte şi start-up-uri în următorii cinci ani pentru a rezolva schimbările climatice.

”Nu trebuie subestimată amploarea problemei. Nu am făcut niciodată o tranziție așa cum vorbim să facem în următorii 30 de ani. Nu există niciun precedent pentru acest lucru”, a spus Bill Gates.

Urmăriți Impact.ro și pe