Cum arată bărbatul de care se îndrăgostește Denise Rifai. A recunoscut, e pentru prima oară

Stan Filon 30.12.2021, 14:07

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Este un jurnalist incisiv, care știe să pună în dificultate mulți bărbați celebri, după cum s-a văzut în emisiunea sa de la Kanal D, unde invitații s-au fâstâcit de multe ori. Despre viața sa privată nu se cunosc prea multe detalii, ținând departe de ochii curioșilor poveștile sale de iubire. Jurnalista a spus însă cum arată pentru ea bărbatul ideal.

Iată cum arată bărbatul de care se îndrăgostește Denise Rifai

Denise Rifai are un succes nebun cu emisiunea sa de la Kanal D. În platoul său au fost invitate foarte multe vedete din România, dar și oameni politici. Mai toți au avut momente când parcă au dorit să plece din emisiune, intrigați de întrebările la care au fost nevoiți să răspundă. Au rămas, iar emisiunea sa a înregistrat ratinguri de invidiat, iar mai apoi părți importante din emisiunea de la Kanal D au fost distribuite masiv pe rețelele de socializare de către internauți.

Denise Rifai poate fi intimidantă, însă spune că în viața personală nu este chiar așa și nu își intimidează potențialii pretendenți. „Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!”, s-a destăinuit jurnalista pentru cancan.ro.

„Urăsc tipul ăsta de femeie”

Dar cum ar reacționa dacă partenerul de viață ar trece peste anumite limite? Ei bine, răspunsul a venit prompt și la obiect.

„Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el în primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară! Chiar urăsc tipul ăsta de femeie! O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a mai adăugat prezentatoarea.

Denise Rifai a vorbt și despre ce vrea de la anul care stă să vină. Vedeta de televiziune spune că ultimii doi ani au fost unii crunți, din cauza pandemiei de coronavirus, așa că își dorește ca Anul Nou să aducă tuturor sănătate, liniște și prosperitate.

„Să fie un an liniștit, să fim sănătoși, să auzim de bine, de bucurie și să fie cu bani, cu succes, cu audiențe mari, cu bine! Au fost doi ani cumpliți, doi ani grei, atât de multe drame am auzit! Eram datori și noi cu ceva, ai noștri au trăit oricum și au trecut prin atâtea! (…) Mi-aș dori să ne putem vedea de viețile noastre așa cum erau ele proiectate!”, a conchis jurnalista.

Denise Rifai a dat lovitura cu ale sale 40 de întrebări, emisiune difuzată de Kanal D. În mai multe rânduri, anul acesta, jurnalista s-a plasat în topul audiențelor, depășind televiziunile fruntașe, cum ar fi Pro TV și Antena 1. Una dintre cele mai urmărite emisiuni a fost cea în care a avut-o invitată pe Andreea Marin, dar și cea în care invitat a fost Adrian Minune a dus-o pe jurnalistă pe prima poziție.

Urmăriți Impact.ro și pe