VIDEO EXCLUSIV

Cum arată Angela Similea, regina muzicii ușoare românești, la șapte ani de când s-a retras din activitate. De ce refuză să mai cânte: „Îmi respect hotărârea, sunt om de cuvânt”. VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 02.02.2023, 15:57

La șapte ani de când și-a anunțat retragerea din activitatea muzicală, Angela Similea (76 de ani) a urcat recent pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, de care o leagă amintiri frumoase de la debut, însă doar pentru a saluta publicul. Ofertată de Vasile Muraru, de a cânta din nou, în cadrul unei gale, doamna muzicii românești a refuzat categoric, mărturisind că niciodată nu dă înapoi de la deciziile luate. Valentina Fătu ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre prezența inegalabilei Angela Similea, la acest eveniment, unde, ca de obicei, a strălucit în lumina reflectoarelor.

Angela Similea și-a păstrat eleganța și cochetăria și la 76 de ani

Marea artistă Angela Similea a hotărât, în urmă cu 7 ani, că a venit vremea să se retragă din showbiz, cu tot ce implică lumea artistică. Ovidiu Komornyik a fost cel care a vorbit despre surprinzătoarea decizie a colegei sale: “Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta.

Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică. Vrea să călătorească”. Odată luată această decizie, artista a bătut lumea-n lung și-n lat și a petrecut mult timp și peste Ocean, cu familia fiului ei. Nu duce lipsă de oferte, însă marea doamnă a muzicii ușoare românești refuză să mai susțină concerte.

Angela Similea arată impecabil la vârsta de 76 de ani, păstrându-și cochetăria din anii tinereții, când, de departe, era cea mai frumoasă și mai elegantă solistă din anii comunismului. Coafată, machiată discret și îmbrăcată într-un contrast perfect, alb-negru, artista a fost în centrul atenției la evenimentul de la Teatrul ”Constantin Tănase”, fiind aplaudă preț de minute, de sutele de spectatori.

Citește și Cu ce se ocupă acum Angela Similea, după ce s-a retras de pe scenă. Ovidiu Komornyic: „E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna, acum o are pe deplin”. EXCLUSIV!

similea in cabina cu fatu
Angela Similea si Valentina Fatu

Ce dezvăluiri a făcut recent pe scena Teatrului „Constantin Tănase”

Recent, Angela Similea a rememorat începuturile carierei sale, care au legătură directă cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”: „Când comisiile m-au selectat să particip la ”Cerbul de Aur”, eu nu urcasem pe scenă, nu aveam spectacole. Și m-au trimis, înainte, la Teatrul Constantin Tănase”, a povestit Angela Similea.

Cât despre cum a ajuns Angela Similea să urce din nou pe scenă, cu ocazia ultimului spectacol susținut la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, actrița Valentina Fătu ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro: „Nu a cântat. Știam că e posibil să vină la spectacol. Dar, de mai multe ori a zis că ajunge și a renunțat în ultimul moment.

Astfel, nu aveam cum să nu-i salutăm prezența în sală. I-am spus că știu că nu-i place și că nu vrea să devină piesa centrală. Publicul a aplaudat-o. Brusc, a venit la scenă, deși știam clar că nu-și dorește să vorbească. A rememorat debutul, care a zis că s-a întâmplat pe scena Teatrului Tănase”.

Angela Similea nu vrea să mai cânte. L-a refuzat și pe Vasile Muraru

Angela Similea a fost ofertată public, de managerul teatrului, Vasile Muraru, de a cânta din nou, dar răspunsul doamnei muzicii românești a fost unul cât se poate de categoric: „Domnul Vasile, ca manager, a întrebat-o dacă i-ar face plăcere, dacă vrea să apară într-un spectacol, să-i facem o gală.

A răspuns că a luat hotărârea acum 7 ani de a nu mai apărea și că e un om de cuvânt și o va respecta. A fost ca o regină. Ne-am simțit onorați și pentru prezența sa și pentru faptul că a venit la cabină și ne-a îmbrățișat”, a mai completat Valentina Fătu.

Citește și Cât câștigă Mihai Trăistariu pentru o „cântare”. „Nu o văd pe Angela Similea să facă dedicații la ureche”. Totul despre tarifele artiștilor. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe