EXCLUSIV

Cu ce se ocupă acum Angela Similea, după ce s-a retras de pe scenă. Ovidiu Komornyic: „E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna, acum o are pe deplin”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 29.11.2022, 23:10
Cu ce se ocupă acum Angela Similea, după ce s-a retras de pe scenă. Ovidiu Komornyic: „E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna, acum o are pe deplin”. EXCLUSIV

Autorul romanticei piese „Ești mireasa vieții mele” și-a descoperit de mic talentul muzical. Potrivit mărturisirilor făcute de Ovidiu Komornyic, în exclusivitate pentru Impact.ro, el a început să cânte încă de la vârsta de trei ani. Doi ani mai târziu, susținea însă un adevărat show în spitalul unde se afla internat. La plecare, medicii s-au bucurat că nu mai avea cine să-i trezească dis-de-dimineață.

Cu ce se ocupă acum Angela Similea, după ce s-a retras de pe scenă

Ovidiu Komornyic are în portofoliu piese care au trecut proba timpului. „Ești mireasa vieții mele” se află încă în topul celor mai cerute piese pentru valsul mirilor, la fel ca „Frumoasa mea”, compusă tot de el, dar interpretată de Marcel Pavel.

Potrivit mărturisirilor făcute de artist, în exclusivitate pentru Impact.ro, el a știut încă din copilărie că se va dedica muzicii. Pe când avea doar cinci ani și se afla internat în spital, obișnuia să trezească tot salonul, căci începea să cânte încă de la primele ore.

Cu ce se ocupa acum Angela Similea, dupa ce s-a retras de pe scena
Cu ce se ocupa acum Angela Similea, dupa ce s-a retras de pe scena

A știut încă din copilărie că se va dedica muzicii

„Am fost artist toată viața mea, încă de la 14 ani. Eu mi-am descoperit talentul și am crezut în ceea ce am și realizat. De mic mi-am dat seama că am talent. De la 3 ani cântam acasă. În spital, când eram internat, am avut o viroză, aveam vreo 5 ani iar la ora 5 dimineața eu cântam în salon Și era acel ecou de spital și toți medicii erau disperați. A fost o mare bucurie când m-au externat, pentru că nu-i mai trezeam dimineață”, ne-a spus acesta.

Prietenia dintre Angela Similea și Ovidiu Komornyc, deja bine cunoscută, datează de peste un deceniu și jumătate, timp în care au împărțit atât pe scenă, cât și în afara ei, bucurii, tristeți, împliniri, dar și eșecuri: “De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul”, nu s-a ferit să ascundă Ovidiu Komornyic, cel care i-a fost alături artistei într-unul dintre cele mai grele momente, decesul soțului ei, Victor Surdu.

Ovidiu Komornyc ne-a mai spus că obișnuiește să vorbească aproape zilnic cu Angela Similea, la telefon, dar că nu mai fac duet pe scenă: „Cu Angela vorbim zilnic. Ne vedem când avem timp. Momentan, ea se plimbă. E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna, acum o are pe deplin”.

„Eu și Corina ne știm de vreo 30 de ani, aproape, avem amintiri minunate”

În același timp, prezent la lansarea cărții Corinei Chiriac, „Două piese de teatru”, artistul ne-a mărturisit că este bun prieten și cu fosta rivală de senă a Angelei Similea:

”Eu și Corina ne știm de vreo 30 de ani, aproape, avem amintiri minunate. M-am bucurat că eram în București și am onorat cu mare drag invitația”. Altfel, artistul va avea o lună decembrie plină în concerte: „De Ziua României am concert la Tulcea, în Piața Orașului, după care plec în Italia, pe 8, la românii noștri de acolo. Am fost plecat și-n Spania, tot la ei. Am umblat”, a adăugat Ovidiu, în exclusivitate pentru Impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe