Andreea Marin, lovitură dură pentru foștii săi. “Dacă nu îl întâlneam pe unul, îl întâlneam pe altul”

Ana Anitoiu 18.05.2021, 14:04

Andreea Marin a dat o lovitură dură pentru foștii săi parteneri de viață. Vedeta de televiziune a dezvăluit care este părerea ei despre bărbații cu care a format un cuplu de-a lungul timpului și a clarificat că nu se numără printre femeile care cred în suflete-pereche.

Andreea Marin, lovitură pentru foștii parteneri de viață

Andreea Marin, care în prezent are o relație amoroasă cu Adrian Brâncoveanu, a fost căsăorită de două ori: prima dată cu Ștefan Bănică Jr., din anul 2006 până în 2013 – mariaj din care a rezultat fiica lor, Ana Violeta, acum în vârstă de 13 ani; și a apoi cu medicul osteopat Tuncay Ozturk, în perioada 2013 – 2017. Fosta zână de la ”Surprize, surprize” a explicat că nu crede în ”suflete-pereche”.

“Mă atașez foarte tare de oamenii pe care îi întâlnesc, dar cred că dacă nu îl întâlneam pe unul, îl întâlneam pe altul. Mi-a fost menit să am acest copil, să îl întâlnesc pe copilul meu. Dar altfel, suntem atât de mulți și fiecare dintre noi are calități, ceva bun de oferit. Eu așa văd oamenii. Nu sunt nici eu de neînlocuit. Dacă nu aş apărea eu în viața cuiva ar apărea altcineva. Pe de altă parte, a întâlni un anumit tip de om care te va învăța ceva despre tine, e altceva. Asta cred, că întâlnim oameni care ne oferă o lecție de viață, fie ea bună sau rea. Și când părăsesc «încăperea» – fie la decizia ta sau a lui, te eliberează către ceva mai bun”, a spus Andreea Marin, la Canal 33.

Andreea Marin, lovitura dura pentru fostii sai.
Andreea Marin

Andreea Marin, despre ce anume strică de cele mai multe ori în relațiile de cuplu

De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit ce anume strică de cele mai multe ori în cuplu. Vedeta de televiziune a mai explicat și că în relațiile amoroase nu trebuie ca partenerii să facă eforturi ca să fie bine, ci trebuie pur și simplu ca ei să se potrivească cu adevărat.

”De cele mai multe ori, egoul este cel care strică. Într-o relație de serviciu sau una de un alt tip, egoul nu e atât de puternic. Nu e totul atât de dramatic precum se întâmplă atunci când intervine și gelozia și sentimentul de apartenență – «Omul acela e al meu și nu se poate să îl împart cu nimeni». Există pericolul să-l îngrădești pe celălalt în a trăi viața pe care și-o dorește. Nu trebuie să fie un efort viața cu un om ca să fie bine, ci trebuie pur și simplu să fie potrivire. Cu siguranță că fiecare dintre noi, când iubește sau când întâlnește pe cineva pe placul său, face tot ce poate să fie bine, să nu-l piardă pe celălalt. Vine din interiorul tău, nu trebuie să te forțezi să faci lucrurile astea”, a spus vedeta.

Andreea Marin, despre momentul din viață în care se pot lega cele mai trainice prietenii

În ceea ce privește prieteniile, Andreea Marin consideră că cele mai puternice dintre ele se pot lega într-un anumit moment al vieții. Mai exact, la începutul ei, pentru că în copilărie nu există niciun interes atunci când se iau naștere astfel de relații.

”Cred că cele mai trainice prietenii sunt cele care se leagă în primii ani de viață, pentru că acolo nu există niciun interes. Acolo pur și simplu suntem egali, nu ne departajează îndeletnicirile noastre, felul în care ne facem drum prin viață – câștigăm mai mult, câștigăm mai puțin – nu bagi în seamă lucrurile astea. Te leagă puritatea acelei vârste. La maturitate e mai greu să-ți faci prieteni adevărați. Nu e imposibil, bineînțeles, dar e mai greu, pentru că intervin toate aceste filtre nefirești într-o prietenie”, a adăugat ea. Vezi AICI ce crede acum Andreea Marin despre căsătorie!