Cum arată Andra Măruță în costum de baie. Apariție rară a soției lui Cătălin Măruță FOTO

Ana-Maria Tudor 18.08.2023, 12:59

Andra impresionează cu o apariție magnifică în costum de baie. Cântăreața își continuă vacanță în Marbella, în compania familiei sale.

Artista a fost surprinsă în costum de baie

După ce s-a bucurat de o croazieră în Mediterana alături de familie, Andra își prelungește concediul în Spania. Cântăreața a optat pentru o perioadă de relaxare în orașul său preferat, Marbella. Însă, recent, ea și-a încântat comunitatea de fani cu un videoclip nou, în care se afișează în costum de baie pe terasa unui hotel de lux.

„Vroiam să vă spun că încă sunt în Marbella. Dacă ar fi să vă fac așa o mărturisire. N-am mai spus-o nimănui. Dacă aș vrea să mă mut într-un loc – aici ar fi, în Marbella. Dacă ar fi să plec din România, ăsta ar fi locul în care eu m-aș muta. Este un loc extraordinar. Liniștea aceasta pe care încerci să o găsești toată viața, noi am găsit-o aici”, a spus Andra într-un video publicat pe Instagram.

Admirată pentru autenticitatea sa, Andra a adunat mii de aprecieri din partea fanilor săi. Cântăreața a impresionat cu o prezență deosebită într-un costum de baie alb-negru, completat de o rochiță de plajă dintr-un material ușor și fluid.

Citește și: Artista pe care Andra Măruță nu poate să o suporte. S-au certat de la un bărbat, deși ambele sunt în relații stabile

Rar a fost surprinsă în ipostaze în care să pozeze fără rețineri. Cu toate acestea, de data aceasta, interpreta a ales să nu mai țină cont de nicio constrângere și s-a fotografiat în costum de baie.

Gestul i-a luat pe fani prin surprindere, generând o reacție de uimire în rândul lor, astfel, ea a reușit să capteze atenția și admirația celor care o urmăresc.

Până să ajungă în Spania au călătorit cu un vas de croazieră cu 17 etaje

Cuplul a optat pentru navă de croazieră a companiei americane Royal Caribbean, datorită caracterului său ideal pentru familii, fiind dotată cu numeroase atracții pentru cei mici. Ei au început călătoria din Barcelona și în fiecare zi au explorat noi destinații în trei țări diferite.

Însă, pe lângă excursiile de zi pe uscat, cea mai uimitoare experiență s-a desfășurat pe impresionantul vas, cu dimensiuni impresionante: 362 de metri lungime, 72,5 metri înălțime, 17 etaje, o adevărată localitate plutitoare care adăpostește nu mai puțin de 2,759 de cabine și găzduiește peste 6,000 de pasageri.

Vezi și: Ce făcea Andra Măruță înainte să devină celebră. Un milionar a rupt tăcerea. „O știu dinaintea lui Cătălin”

Symphony of the Seas oferă peste 20 de restaurante tematice, o sală de spectacole, un amfiteatru în aer liber care găzduiește spectacole de acrobații acvatice, un parc acvatic pentru cei mici, tobogane cu lungimi impresionante, piscine, zone de relaxare, simulatoare de surf, terenuri de sport pentru baschet și fotbal, teren de golf, carusel, patinoar, tiroliană la o înălțime de 50 de metri, cazino, o promenadă cu magazine și cafenele, discoteci, cluburi de jazz și spații de karate.

De asemenea, se remarcă cu un parc imens în aer liber, denumit Central Park, cu alei pitorești, magazine și peste 12,000 de plante și copaci. Astfel, familia Măruță s-a bucurat de o experiență cu totul fascinantă.

Urmăriți Impact.ro și pe