Cum arată acum vila lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai. Ce au observat toți turiștii

Mihnea Tălău 25.07.2023, 11:26
Cum arată acum vila lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai. Ce au observat toți turiștii

Regretatul actor Alexandru Arșinel deținea o vilă superbă pe litoral, situată chiar la intrarea în localitatea constănțeană 2 Mai. În ultimii ani imobilul a fost închiriat în regim hotelier. Vila este foarte îngrijită, cu toate că soția artistului, Marilena, a încetat și ea din viață în luna iunie.

Vila de la 2 Mai care a fost a lui Alexandru Arșinel

Imobilul a fost renovat recent, iar curtea arată impecabil. Acesta a căpătat un aer proaspăt și este pregătit să primească turiștii.

Aflată chiar la intrarea în 2 Mai, vila avea parcarea plină de mașini, semn că proprietatea ar putea fi în continuare de închiriat în scop turistic. Imobilul arată impecabil, pomii din curte au fost curățați, iar plantele agățătoare au fost îndepărtate de pe gardul de la drum, potrivit WOWbiz.ro.

Încă din 2018, Alexandru Arșinel închiria vila de la malul mării turiștilor, casa având trei dormitoare, bucătărie și băi complet utilate și mobilate, mașină de spălat rufele, aer condiționat și TV cu ecran plat. Totodată, la vila turiștii găseau și o terasă cu toate dotările necesare pregătirii unui grătar.

Casa actorului se închiria doar integral, iar prețul pentru o noapte de cazare pentru tot grupul era de aproximativ 1.000 de lei în extra-sezon și 1.200-1.300 lei în perioada de sezon plin, în 2022.

Vesti teribile pentru Alexandru Arsinel. Actorul a primit o lovitura dura din partea judecatorilor
Vila lui Alexandru Arsinel din statiunea 2 Mai

Imobilul a fost prădat de hoți în mai multe rânduri

El a avut și probleme cu vila de la 2 Mai, imobilul fiind prădat de hoți în repetate rânduri. Totuși, chiar și așa, nimic nu l-a împiedicat pe actor să se bucure de casa de vacanță și mai ales să o îngrijească așa cum se cuvine. Mai mult decât atât, Alexandru Arșinel a decis, în urmă cu câțiva ani, să scoată la închiriat vila de pe litoral, turiștii având posibilitatea să se cazeze în casa lui.

“Au spart-o in decurs de trei zile de doua ori. Și anul acesta încă de trei ori. Unul după altul. Acum au furat un frigider, mașina de spălat”, a povestit Arșinel la România TV, la acel moment.

O proprietate la 2 Mai avea și buna sa prietenă și parteneră de scenă, Stela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...