A murit soția lui Alexandru Arșinel. Anunțul trist a fost făcut de unul dintre băieții ei

Andrei Simion 10.06.2023, 10:31

Marilena Arșinel, soția regretatului actor Alexandru Arșinel, a murit. Anunțul trist a fost făcut de fiul lor pe pagina sa de Facebook. Femeia s-a stins la numai nouă luni după moartea soțului.

Soția lui Alexandru Arșinel a murit

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit, vineri, după doar 9 luni de la decesul actorului din „Generația de Aur”. Vestea a fost făcută publică chiar de către fiul lor pe pagina sa de Facebook. Cei doi s-au cunoscut în anul 1968 (la un ștrand) și a fost dragoste la prima vedere. Apoi s-au căsătorit în același an.

„Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranța mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a precizat Cristian Arșinel în mediul online.

În 2016, Marilena Arșinel a avut un accident, în urma căruia nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru. Aceasta ar fi alunecat și s-a lovit la cap.

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să speram că în curand își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Marele actor s-a stins din viață în urmă cu nouă luni

Actorul Alexandru Arșinel a decedat la vârsta de 83 de ani, în septembrie 2022, vestea fiind dată de conducerea Spitalului Universitar de Urgență București.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis, la acea vreme, Spitalul Universitar de Urgență din Capitală.

La scurt timp după decesul lui Arșinel, Dan Negru i-a adus un omagiu în mediul online: „Generația lui Arșinel, Stela, Piersic au construit golden age-ul televiziunii în România. Eu le datorez porecla „regele audiențelor” pentru că am fost „ușierul” lor în multe showuri. În ultimii 25 de ani nu țin minte vreun format tv în care să nu-i fi avut invitați. „Shiny-Floor” se numesc showurile de divertisment elegante, cu lumini, costume, strălucire. Ele există în toată lumea și televiziunile mondiale au crescut generații noi de artiști care le duc mai departe. Noi n-am reușit asta! Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite, bucătari, șopârle și talk-showuri. Pe astea le găsești în online. Televiziunea e și poveste strălucitoare. Arșinel, Stela, Dichiseanu făceau parte din lumea strălucitoare a televiziunii… Într-un astfel de show am avut ambiția să adun în jurul lui Arșinel zeci de vedete. (…)”.

Urmăriți Impact.ro și pe