Cum arată acum Măriuca. Tânăra care a fost incendiată la 17 ani de iubitul său criminal. Imagini care te înfioară

Stan Filon 13.08.2021, 20:40
Cum arată acum Măriuca. Tânăra care a fost incendiată la 17 ani de iubitul său criminal. Imagini care te înfioară

O știre cutremura România, anul trecut, după ce o tânără a fost incendiată de un criminal în serie. Bărbatul fusese recent eliberat din închisoare, unde și-a ispășit pedeapsa pentru nu mai puțin de cinci crime. A intrat peste tânăra de 17 ani despre care s-a spus că ar fi fost iubita lui, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. A început o luptă contra cronometru pentru salvarea vieții Măriucăi.

Cum arată acum Măriuca, fata de 17 ani incendiată de iubitul criminal în serie

Ei bine, la peste un an distanță de tragedia prin care a trecut, Măriuca s-a recuperat destul de bine și se pregătește pentru Bacalaureat. A avut arsuri pe 90% din suprafața corpului, iar medicii germani care au tratat-o nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Tânăra s-a agățat însă de viață.

Urmele dramei prin care a trecut încă sunt foarte vizibile pe trupul fetei. Aceasta ar fi decedat, dacă în casă nu se afla frățiorul ei mai mic și bunica lor. Băiatul a stins repede focul, apoi a sunat la 112. Intervenția sa i-a salvat viața surorii sale. Acum Măriuca știe exact ce vrea să facă în viață. Vrea să ajute oameni aflați în situație ei, deoarece a văzut cât de mult înseamnă susținerea în asemenea cazuri.

Cum arata acum Mariuca, fata de 17 ani incendiata de iubitul criminal in serie
Cum arata acum Mariuca, fata de 17 ani incendiata de iubitul criminal in serie

”M-am trezit peste 2 săptămâni”

“Știu că m-au întrebat ce am pățit. Le-am zis și nu mai știu nimic de atunci, m-am trezit peste 2 săptămâni. Oamenii au altă mentalitate față de români. Adică acolo dacă te văd că ai ceva semne pe tine, nu se uită urat și trec mai departe și sunt așa, foarte respectuoși. Vreau de ziua mea doar să fiu cu prietenii și atât. Pentru că anul asta mi-a cam lipsit treaba asta.

Vreau să devin psiholog pe traumă. Adică să lucrez într-un spital cu copii arși sau să fiu asistentă. Îmi place pentru că s-au implicat și alți oameni care profesează în asta și pe mine m-a ajutat. Adică a contat foarte mult când venea doamna psiholog să vorbesc cu dansa”, spune tânăra.

Cel care a încercat să o omoare și-a pus ștreangul de gât în arest. Oamenii legii l-au găsit spânzurat cu tricoul său. L-au resuscitat, apoi a fost transportat la spital. Ion Turnagiu a murit în urma unui stop cardio-respirator, după două zile.

Urmăriți Impact.ro și pe