Cum arată acum Elena Băsescu. Nu o mai recunoşti pe fiica cea mică a fostului preşedinte

Ana Anitoiu 27.07.2022, 13:59

Elena Băsescu și-a schimbat complet înfățișarea. Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu este aproape de nerecunoscut în fotografiile pe care le-a publicat recent pe rețelele sociale. Eba apare în multe dintre imagini în compania celor trei copii ai ei.

Cum arată Elena Băsescu în prezent

Mezina fostului președinte Traian Băsescu are o siluetă de invidiat la vârsta de 42 de ani, în ciuda faptului că este mamă a trei copii: Sofia Anais, Traian Junior și Anastasia, cărora li se dedică și alături de care apare în numeroase fotografii pe care le publică pe rețelele sociale.

Elena Băsescu este pasionată de sport, pe care nu-l face doar pentru a se menține în formă – dovadă imaginile pe care le-a publicat cu ea practicând sporturi nautice. Eba încearcă să își inspire și copiii să aibă aceeași pasiune, astfel că îi implică în astfel de activități.

În cele mai recente imagini se poate vedea că Elena Băsescu a apelat la mai multe intervenții estetice la nivelul feței. De-a lungul timpului, Eba și-a operat nasul, și-a tatuat sprâncenele și a apelat la mai multe tratamente injectabile, precum cel cu acid hialuronic pentru a căpăta buze mai voluminoase. În plus, la fel ca numeroase persoane publice, ea și-a îmbunătățit aspectul danturii cu ajutorul fațetelor.

Cum arata acum Elena Basescu
Elena Basescu si copiii ei. Foto: Facebook/ Elena Basescu

Elena Băsescu, despre viața cu trei copii

În urmă cu ceva timp, Elena Băsescu a dezvăluit cum vede viața cu cei trei copii pe care îi are – doi din prima sa căsnicie, cu Bogdan Ionescu, și unul din relația cu Cătălin Gheorghe. Eba a recunoscut că a primit ajutor din partea părinților ei și a menționat că cei mici aveau obiceiul de a sta în weekend la bunicul lor, fostul președinte al României.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a spus Elena Băsescu.

La acel moment, Eba l-a lăudat pe fostul președinte Traian Băsescu, spunând că este un bunic extraordinar de implicat și că cei mici îl ascultă imediat, „doar dintr-o privire”. Mezina fostului șef de stat a menționat că toată familia a fost destul de strictă cu cei trei copii și că aceștia sunt ascultători.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...