Cum a trecut Andra Marinescu de la Visuri la Cheie peste divorț: “Nu mă voi mai mărita. Am văzut ce înseamnă, nu e pentru mine” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 25.09.2023, 15:46

Andra Marinescu a intrat în echipa emisiunii “Visuri la cheie” în urmă cu 3 ani, fiind unul dintre arhitecții care se ocupă să împlinească visul familiilor greu încercate de soartă. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, arhitecta ne-a spus cum i s-a schimbat viața de când este în lumina reflectoarelor prin prisma emisiunii de la Pro TV, care este la sezonul 10 și care poate fi urmărită în fiecare miercuri de la 21.30. Andra Marinescu a făcut dezvăluiri și despre viața ei personală, povestindu-ne cum a trecut peste divorț, dar și de ce a luat decizia de a nu se mai căsători.

De ce nu mai vrea Andra Marinescu să se mai mărite

Vedem ideile Andrei Marinescu în emisiunea Visuri la cheie, însă am fost curioși cum arată locuința unui arhitect. Vedeta ne-a spus că a mizat pe mult beton aparent și că apartamentul ei arată ca un hotel de 5 stele.

Cum ai ajuns în echipa Visuri la cheie? Ce te-a determinat să te înscrii la casting?

Curiozitatea mea excesivă. Am fost propusă la casting de un prieten și am zis să vedem cum e arhitectura în fața camerelor de luat vederi. Îmi place, dar îmi place atât de mult, de zici că fac chestia asta de o viață. Și vreau să continui și fie cât mai mult posibil.

Andra Marinescu: “Încerc să trec neobservată pe cât posibil, ca să îmi văd în continuare de lucrurile mele”

Cum s-a schimbat viața ta de când apari pe micul ecran? Te recunoaște lumea?

Am mult mai puțin timp liber și încerc să trec neobservată pe cât posibil, ca să îmi văd în continuare de lucrurile mele fără să mă asalteze lumea. Da, mai zâmbesc câte unii, se mai uită așa lung la mine și îmi sugerează din privire că mă cunosc, dar eu mă fac că plouă și îmi văd de treaba mea.

 

Pe plan professional, ai mai mulți clienți de când ești în lumina reflectoarelor?

Eu am o teorie: lumina reflectoarelor nu-ți schimbă ceea ce știi și ceea ce poți face ca arhitect. Da, din păcate anumiți oameni se lasă influențați de imaginea media și cumva au impresia că ești mai pregătit profesional, dar proiectele sunt la fel de interesante ca și înainte de apariția mea pe TV.

Care a fost întâmplarea care te-a marcat la filmările de la Visuri la cheie în acești ani?

Constant cu regret că sunt foarte mulți oameni oarecum loviți de soartă care ar face tot ce le stă în putință, dar care nu au acea stea strălucitoare, care să le lumineze calea. Și îmi pare rău că nu pot face mai mult decât fac pentru emisiunea Visuri la cheie, dar una sunt și câteodată simt că mă depășesc situațiile astea și îmi pare rău, pentru că mi-aș dori să fim cum sunt poveștile și cum sunt basmele: totul de termină cu bine. Dar, din păcate, viața bate filmul și câteodată nu ne iese treaba asta.

Andra Marinescu: “Divorțul pentru mine nu este un capăt de țară”

Viața bate filmul și în cazul tău. Ai trecut printr-o despărțire. Cum te-ai motivat să nu te lași afectată de situație?

Trebuie să știi foarte clar care îți sunt pașii și să îți gândești pașii în viitor. Știi ce se întâmplă? Evoluăm diferit ca parteneri și ca oameni. Și în momentul în care simți că partenerul nu a evoluat cu tine sau nu vrea sau nu a putut să evolueze cu tine, trebuie să-l lași să-și urmeze cursul, să nu-ți blochezi energia și să nu insiști într-o situație care nu e propice și care nu ți-e benefică.

Citește și Cererea neobișnuită pe care a primit-o un arhitect de la „Visuri la cheie”. Ce a fost rugată Andra Marinescu să facă EXCLUSIV

Trebuie să ne înconjurăm tot timpul de oameni care să ne potențeze calitățile și valorile. Divorțul pentru mine nu este un capăt de țară, nu este o situație negativă și o problemă, este doar o alegere într-o evoluție și consider că face parte din ceea ce suntem noi astăzi. Nu trebuie văzut ca un capăt de țară, adică există viață și după divorț.

Clar, dar presupun că te-a marcat un pic din punct de vedere emoțional.

Nu neapărat că m-a marcat sau nu. Te afectează puțin, dar trebuie să știi să îți canalizezi energia pe partea pozitivă și să te bucuri de ceea ce ai, nu de ceea ce ai fi vrut să ai. Tot timpul când îți setezi așteptări, riști să fii dezamăgit. Asta este cheia din punctul meu de vedere. Ok, am divorțat, hai să ne trăim viața, să nu ne creăm așteptări și lucrurile vor reveni la normal.

Andra Marinescu: “Nu mă voi mai mărita, pentru că am văzut ce înseamnă, nu e pentru mine”

Cum arată viața ta în prezent? Există acel cineva? A apărut persoana potrivită?

Toată lumea este curioasă, da, există acel cineva. Nu mă voi mai mărita, pentru că am văzut ce înseamnă, nu e pentru mine, este clar. Da, există o persoană care mă suportă, care mă înțelege și care se chinuie să mă accepte așa cum sunt.

Care ar fi cel mai mare defect al tău?

Independența, egoismul și lipsa de răbdare.

Spuneai că nu mai vrei să te căsătorești. De ce?

Fericirea nu stă într-un act. Faptul că suntem căsătoriți și poate purtăm același nume, nu ne face mai fericiți, mai frumoși, nu ne schimbă 180 de grade stilul de viață. Hai să rămânem așa cum suntem și hai să ne trăim viața. Hai să luăm părțile pozitive și să lăsăm părțile negative la ușă, seara, când ajungem acasă și atunci poate vom fi fericiți.

Citește și Când începe emisiunea Visuri la cheie sezonul 10? La ce oră se va difuza și cine sunt noii arhitecți?

Andra Marinescu: “Aș putea să spun că e ca un hotel de 5 stele”

Cum arată casa unui arhitect? Ce are special locuința ta? Ce ți-ai dorit?

Am fost tot timpul de părere că acasă este mai mult un sentiment decât un loc. Având în vedere că m-am chinuit 3 ani să-mi amenajez locuința, e complicat. Arată cu foarte mult beton aparent, ar părea rece la prima vedere, dar are căldura căminului. Conceptul apartamentului meu a fost să mă simt de fiecare dată ca la hotel când ajung acasă. Și da, aș putea să spun că e ca un hotel de 5 stele.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe