Cum a slăbit, de fapt, Teo Trandafir. Vedeta a spus adevărul: “Nu vă lăsaţi păcăliţi”

Iancu Andreea, Paul Dobrescu 25.01.2022, 14:37
Cum a slăbit, de fapt, Teo Trandafir. Vedeta a spus adevărul: “Nu vă lăsaţi păcăliţi”

Teo Trandafir reprezintă o emblemă în televiziune, fiind asociată cu celebra Oprah Winfrey din SUA. Dincolo de cariera sa strălucitoare, vedeta de la Kanal D s-a remarcat prin voința și determinarea de a-și păstra o siluetă echilibrată. După ce a trecut prin momente dificile din punct de vedere al stării de sănătate, fiind la un pas de moarte, prezentatoarea a învățat ce trebuie să respecte pentru a se menține sănătoasă. Întrebată adesea cum a slăbit, Teo Trandafir a oferit un răspuns sincer și clar, pe contul său de Facebook.

Teo Trandafir a dezvăluit cum a slăbit, de fapt

În anul 2011, Teo Trandafir a fost extrem de aproape de moarte, din cauza unei pancreatite grave. Aceasta a fost operată de două ori și ulterior, vedeta a reușit să se recupereze complet. La doi ani distanță, prezentatoarea de la Kanal D trecea printr-o intervenție de micșorare a stomacului. Deja, din 2014, Teo Trandafir a slăbit și a început să afișeze o siluetă spectaculoasă, multe prezențe feminine fiind curioasă să afle cum a reușit aceasta să facă asta.

Vedeta a preferat să fie destul de discretă în privința acestor aspecte personale, motiv pentru care unii au încercat să profite de această discreție și să apeleze la șiretlicuri. De curând, Teo Trandafir a postat un clip video pe contul său de Facebook, în care atrage atenția asupra unor reclame false, la diferite produse care promit slăbiri miraculoase. Acestea se folosesc de imaginea vedetei pentru a vinde, astfel că Teo a ținut să precizeze că nu produsele de acest gen sunt responsabile pentru silueta ei.

„NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI!  Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: ‘E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie?’ De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine. Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu va lăsați pacăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, ii voi rosti eu numele. Cu vocea mea.”, a precizat Teo Trandafir în mediul online.

Cum a slăbit Teo Trandafir
Prezentatoarea afișează o siluetă de invidiat

Ce mănâncă Teo Trandafir pe parcursul unei zile

Teo nu a oferit niciodată soluții minune pentru a slăbi, ci a preferat să încurajeze un stil de viață sănătos. Porțiile mici și sportul se numără printre sfaturile pe care vedeta ar putea să le ofere oricui are nevoie de câteva ponturi pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„Mişcare să fie! Că este vorba despre plimbări în parc, dans, alergare sau fitness, orice sport este mai bun decât nici un sport.  Fac ce pot. Fac şi sport. La sală, în parc. Cum se nimereşte, în funcţie de timp”, a declarat Teo, în urmă cu câţiva ani.

În privința alimentației, Teo a fost nevoită să respecte anumite reguli, dat fiind faptul că a trecut printr-o intervenție chirurgicală, de micșorare a stomacului. Vedeta recunoaște că nu este un exemplu pentru ceilalți, însă a împărtășit o parte din obiceiurile sale.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva.

Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame.

La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

Și toate acestea, împreună cu echilibrul pe care îl regăsește în sânul familiei, alături de fiica sa adolescentă, Maya, o fac pe Teo Trandafir să strălucească la cei 53 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...