Cum a sărbătorit Simona Halep victoria de la Dubai. Locul în care sportiva a mers pentru prima dată

Redacția IMPACT 24.02.2020, 13:45
Cum a sărbătorit Simona Halep victoria de la Dubai. Locul în care sportiva a mers pentru prima dată

Jucătoarea originară din Constanța are toate motivele de bucurie, după ce a ieșit învingătoare și a cucerit titlul, dar și trofeul din Dubai. Simona Halep s-a afișat alături de iubitul ei, la scurt timp de la finalul partidei de pe teren. Totodată, a fost vorba despre o victorie semnificativă, în fața adversarei sale Elena Rybakina, de 19 ani. Sportiva ocupă locul 19 în clasamentul WTA.

Simona Halep a avut parte de o victorie binemeritată, iar la scurt timp după ce i-a fost înmânat trofeul, aceasta s-a fotografiat împreună cu iubitul ei. Sportiva de 28 de ani a sărbătorit alături de Toni Iuruc reușita de mare calibru. Mai mult, românca a dezvăluit că la începutul acestei săptămâni va marca momentul unic și printr-o vizită foarte specială. Mai exact, este vorba despre un prânz în cadrul Burj Al Arab, unul dintre cele mai luxoase locuri din întreaga lume.

Cum a sărbătorit Simona Halep victoria de la Dubai

Scorul obținut de Simona Halep în meciul cu Elena Rybakina a fost de 3-6, 6-3, 7-6 (5), fiind recompensată cu marele trofeu, după meciul de duminică, din Dubai. Fotografiile cu sportiva și iubitul ei au ajuns rapid pe contul de Instagram al acesteia, fiind foarte apreciate de către prietenii virtuali. Trofeul primit recent a fost cel cu numărul 20, din cariera sportivei. Simona Halep a intrat astfel și în posesia unui cec în valoare de 696.860 de dolari.

Cum a sărbătorit Simona Halep victoria de la Dubai. Locul în care sportiva a mers pentru prima dată
Simona Halep a sărbătorit într-un mod foarte special victoria de la Dubai. Sportiva s-a fotografiat după meci și cu Toni Iuruc

Locul în care sportiva a mers pentru prima dată

„Nu ar trebui să vă spun, dar totuși o voi face. Mâine voi merge la Burj Al Arab. E rușinos pentru mine, dar nu am fost niciodată acolo. Voi merge să iau prânzul acolo. Abia aștept”, a dezvăluit Simona Halep, în urma meciului, potrivit gsp.ro.

Victoria din cadrul turneului de la Dubai a apropiat-o pe sportiva româncă de primul loc mondial din clasamentul WTA. În prezent, poziția fruntașă e ocupată de către jucătoarea Ashleigh Barty, originară din Australia. În săptămâna care abia a debutat, sportiva se află pe locul 2 mondial, cu 6.076 puncte în clasamentul WTA. Jucătoarea australiană are 8.367 puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe