Exclusiv. Victorie și în afaceri pentru Simona Halep. Cum arată noua construcție a sportivei. Profit excelent pentru româncă

Alexandra Andrei 23.02.2020, 10:34
Exclusiv. Victorie și în afaceri pentru Simona Halep. Cum arată noua construcție a sportivei. Profit excelent pentru româncă

Simona Halep s-a duelat aseară cu Elena Rybakina în marea finală de la Dubai (Emiratele Arabe Unite). Simona Halep a ridicat pentru a doua oară în carieră trofeul de la prestigosul turneu Premier din Emiratele Arabe Unite, după victoria din 2015.

Victorie zdrobitoare pentru Simona Halep

Simona Halep a reușit să se impună în setul decisiv după un meci jucat extraordinar. Românca a câștigat la tie-break 7-6 (7-5) și se impune pentru a doua oară în carieră la Dubai.

Simona Halep a ieșit victorioasă ieri, la Turneul din Dubai. Foto: Twitter / Simona Halep
Simona Halep a ieșit victorioasă ieri, la Turneul din Dubai. Foto: Twitter / Simona Halep

„A fost o performanţă deosebită săptămâna aceasta, ţinând cont că am venit aici puţin accidentată. Dacă cineva mi-ar fi spus că am să câştig turneul acesta, aş fi avut un mic dubiu pentru că nu prea m-am antrenat înainte de turneu. A fost un pic cu teamă, dar atunci când te gândeşti doar să joci şi să te bucuri de tenis îţi merge treaba mult mai bine.

Am descoperit că iubesc să joc tenis, am descoperit că rezultatele nu mai contează, ci doar dorinţa de a juca fiecare meci şi de a mă lupta pentru fiecare minge. 2020 este un an deosebit, nu ştiu ce va urma, dar până acum este extraordinar”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep a plecat acasă cu marele premiu, în valoare totală de 696.860 de dolari, pe lângă cei acumulați deja în competiție. Turneul din Dubai a avut premii totale în valoare de 2.643.670 de dolari.

Simona Halep, câștiguri substanțiale nu doar din sport

Veștile bune nu contenesc să apară pentru campioana noastră, iar câștigurile nu vin doar din tenis, se pare. Simona Halep, prin intermediul firmei sale, tocmai au mai terminat de construit un bloc de apartamente în Mamaia Nord, la intrarea în Năvodari, pe strada Lotus, potrivit unor surse Impact.ro.

Imobilul de locuințe din Mamaia Nord al Simonei Halep
Imobilul de locuințe din Mamaia Nord al Simonei Halep

Potrivit informațiilor care se regăsesc până acum în piață referitoare la prețuri, cel mai ieftin apartament este 69.000 de euro, iar cel scurt, adică penthous-ul de la ultimul etaj ajunge să coste 200.000 euro. Acesta este al patrulea imobil de locuințe de lux construit de firma Simonei Halep, New Concept Mod SRL, care a ajuns la un profit net de 3 milioane de lei în 2018 (ultimul an pentru care există date financiare disponibile raportate la Ministerul Finanțelor), dublu comparativ cu 2017.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...