Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, apariție de senzație la plajă. Fanii rar îi văd așa. Foto

Diana Dumitrache 03.08.2020, 10:22

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se numără printre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Apariţiile lor împreună sunt destul de rare şi foarte bine cântărite. De curând, însă, cei doi artişti au plecat în vacanţă şi s-au fotografiat pe malul mării.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, apariţie rară împreună

De-a lungul timpului, s-au spus multe lucruri despre relaţia lor, dar au preferat discreţia. Sunt împreună de mai bine de 7 ani şi au împreună un băieţel, Alexandru.

„Eu şi Lavinia gândim absolut la fel… Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără. Copiii meu se înţeleg foarte bine cu ea. Suntem foarte bine. Ce să spun, suntem bine chiar dacă nu apărem. Nu îmi place. Ce să vorbesc? Despre lucruri obişnuite din viaţa unui om? ”, spunea în urmă cu un an Ştefan Bănica Jr. pentru revista Viva.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, apariție de senzație la plajă. Fanii rar îi văd așa. Foto
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, apariție de senzație la plajă. Fanii rar îi văd așa. Foto

De curând, cei doi au plecat în vacanţă pe litoralul bulgăresc. Cum nu au putut sta departe de micuţul lor, l-au luat pe băieţel cu ei în concediu. Cu această ocazie, Lavinia a împărtăşit internauţilor două fotografii cum rar ţi-e dat să vezi cu familia Bănică. În una dintre ele apar cei doi îndrăgostiţi, iar în cealaltă este prezentat Alexandru, spre bucuria fanilor. Lavinia Pârvă și Ștefan Bănică Jr. sunt extrem de fericiți, dovadă fiind zâmbetele de pe buze.

Lavinia Pârvă, eclipsată de succesul soţului?!

Cariera lui Ştefan Bănică Jr nu mai are nevoie de nicio prezentare, motiv pentru care gurile rele au spus, la începutul relaţiei celor doi că bruneta este nevoită să trăiască în umbra celui pe care îl iubeşte. Nimic mai neadevărat, însă.

“Nu m-am simțit niciodată în umbra cuiva. N-am fost ahtiată după o celebritate atinsă cu orice preț. Tot ceea ce sunt am construit în timp, cu pași mici și siguri. Am suficientă încredere în mine și nu am simțit nevoia să demonstrez că aș fi altceva decât ceea ce sunt. Sunt o persoană discretă, așa am fost mereu și nu-mi place să fac lucrurile ostentativ. Da, sunt mândră că stau lângă un om cu care pot împărtăși atât de multe, atât în plan personal, cât și profesional”, a răspuns Lavinia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...