Cum a reacționat Simona Halep, după ce a fost eliminată de la Wimbledon. Jucătoarea din România, lăudată de Elena Rybakina

Sorin Barbu 07.07.2022, 19:48
Cum a reacționat Simona Halep, după ce a fost eliminată de la Wimbledon. Jucătoarea din România, lăudată de Elena Rybakina

Simona Halep a fost eliminată din semifinalele turneului de la Wimbledon. Jucătoarea din România era principala favorită a competiției, dar a pierdut în două seturi după un meci în care a greșit foarte mult. Elena Rybakina a lăudat-o la finalul partidei.

Simona Halep, eliminată de la Wimbledon. Sportiva din România a fost lăudată de rivala din semifinală

Simona Halep a avut parcurs foarte bun la Wimbledon. S-a calificat în semifinale fără să piardă vreun set, dar în duelul cu Elena Rybakina, pentru marele meci din finală, toate lucrurile au fost împotriva ei. A servit fără vlagă și a înregistrat nouă duble greșeli, iar în plus a returnat cu mare dificultate. Duelul s-a încheiat în două seturi, iar Elena Rybakina s-a calificat în finală.

Sportiva din România a avut puterea să zâmbească la finalul partidei. A părăsit arena în aplauzele fanilor, iar Halep s-a oprit o clipă și le-a făcut cu mâna celor care i-au fost alături. „Ne bucurăm că te-ai întors”, i-au transmis oficialii de la Wimbledon pe pagina oficială de Twitter a turneului londonez.

 

Nu doar suporterii i-au apreciat prestația de la Wimbledon, ci și rivala din semifinala competiției. Elena Rybakina a vorbit foarte frumos despre sportiva din România pe care a reușit să o învingă a doua oară în carieră. Scorul dintre cele două jucătoare este acum 2-2.

„A fost un meci foarte greu, Simona e o mare campioană, dar am făcut un meci bun astăzi. Am fost emoționată, sigur, dar atmosfera m-a ajutat. Sunt foarte fericită că am reușit să-mi gestionez emoțiile. Meciurile jucate pe Terenul 1 m-au ajutat.

Nu știu cum să-mi descriu tenisul de astăzi, de obicei am suișuri și coborâșuri, dar astăzi cred că am fost foarte bine pregătită din punct de vedere mental. A fost un meci extraordinar”, a declarat sportiva din Kazahstan.

Elena Rybakina s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam. În ultimul act al competiției o va înfrunta pe tunisianca Ons Jabeur.

Urmăriți Impact.ro și pe