Cum a reacționat Mircea Geoană când l-a întâlnit prima oară pe viitorul său ginere. Fiica sa, Ana, l-a dat de gol. „Erau critici”

Ana Anitoiu 30.08.2022, 17:50

Fiica lui Mircea Geoană, Ana, a dezvăluit cum a reacționat politicianul prima oară când l-a întâlnit pe viitorul său ginere. Tânăra și-a dat de gol tatăl și a recunoscut că a avut emoții pentru acel moment, deoarece în familia ei obișnuiau să apară critici atunci când se afla un băiat în preajma ei.

Ce reacție a avut Mircea Geoană când a făcut cunoștință cu viitorul lui ginere

Fiica lui Mircea Geoană trăiește în Statele Unite ale Americii, unde și-a găsit marea dragoste, pe Garrett Cayton. Tânăra a dezvăluit că după nunta ce va avea loc anul viitor, la Veneția, ea și partenerul ei de viață vor rămâne în Los Angeles. Acolo, ea își dezvoltă propria afacere de viață sănătoasă, iar logodnicul ei lucrează alături de tatăl lui în afacerea familiei.

Ana-Maria Geoană își aduce foarte bine aminte momentul în care l-a prezentat pe Garrett Cayton familiei sale. A fost puțin emoționată, deoarece obișnuiau să existe critici atunci când apărea un băiat în preajma ei. Însă, întâlnirea a decurs mai bine decât și-ar fi putut imagina.

„S-au cunoscut la New York, la două luni după ce ne-am împrietenit, la o Gală a Institutului Aspen. Imediat, tatăl meu și Garrett s-au înțeles foarte bine și m-au ignorat pentru tot restul serii. Atunci am știut că am găsit un băiat foarte bun.

Pentru mine e importantă armonia și întotdeauna mi-am imaginat că relația iubitului meu cu familia mea ar fi bine să fie una armonioasă. Am avut noroc să mi se întâmple așa cum mi-am dorit”, a povestit fiica lui Mircea Geoană, potrivit okmagazine.ro.

Cum a reactionat Mircea Geoana cand l-a intalnit prima oara pe viitorul sau ginere
Ana-Maria Geoana si logodnicul ei

Ce relație au Mircea Geoană și viitorul lui ginere

De asemene, fiica lui Mircea Geoană a dezvăluit cum arată în general relația politicianului cu viitorul lui ginere. Cei doi vorbesc despre orice, de la politică internațională și politică românească și americană, până la tenis, filme, noi tehnologii și industrii creative, iar în timpul conversațiilor pe care le poartă, nu există momente plictisitoare.

„Uneori mă amuz, pentru că mă transform într-un observator și-mi place să urmăresc argumentațiile lor. Niciunul dintre ei nu este genul care să-și piardă timpul cu ceea ce americanii numesc small talks.

Ei se cunosc de ceva timp și au o dinamică a dialogului foarte interesantă. Uneori îi suspectez că au continuat anumite teme pe chat și că, atunci când se reîntâlnesc, continuă dintr-un punct în care au ajuns fără ca eu să știu”, a spus Ana-Maria Geoană.

Fiica lui Mircea Geoană a mai explicat că a ales să își facă nunta, anul viitor, în Veneția, pentru că acela a fost primul loc în care ea și partenerul ei de viață au mers într-o vacanță cu ambele familii. În plus, viitorii miri și-au dorit să găsească un loc frumos și accesibil pentru invitații lor din America, România și restul Europei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...