Logodnă cu fast pentru fiica lui Mircea Geoană. Ana și iubitul său au strălucit în ziua cununiei lor. GALERIE FOTO

Andra Daoud 05.08.2022, 19:52

Zi importantă în familia secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Fiica acestuia, Ana, s-a logodit joi cu iubitul ei american. Fericitul eveniment a avut loc la Palatul Mogoșoaia, iar mireasa a strălucit în ziua cea mare, purtând o rochie și o capă pe deasupra.

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit

Ana Geoană a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Garrett Clayton, în primăvara acestui an, iar joi, 5 august, cei doi și-au oficializat relația. Ei au o relație de peste cinci ani și s-au stabilit de ceva timp în California. Au fost colegi la aceeași facultate și așa au ajuns să formeze un cuplu. Deși locuiesc peste Ocean și Garrett este american, tinerii au ales să facă petrecerea de logodnă în România, la Palatul Mogoșoaia, mai exact.

Cei care s-au ocupat de organizarea petrecerii s-au asigurat că totul va fi impecabil pentru miri și pentru cei peste 100 de invitați care au participat la fericitul eveniment. Mireasa a fost superbă în ziua logodnei și a ales să poarte o creație a unui designer român. Ana Geoană a optat pentru o rochie semnată Cristina Săvulescu, care i s-a potrivit perfect. Fiica lui Mircea Geoană a purtat și o capă albă pe deasupra rochiei.

Logodna cu fast pentru fiica lui Mircea Geoana. Ana si iubitul sau au stralucit in ziua cununiei lor. GALERIE FOTO
Ana Geoana in rochie de mireasa

Cei doi s-au logodit în luna martie

Ana Geoană are 26 de ani și a studiat la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia). Ulterior, Ana Geoană a lucrat pentru echipa redacțională a revistei „Variety”, dar și în echipa de comunicare a unui congresman de la Washington. În prezent, ea și Garrett locuiesc împreună în Los Angeles.

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă viață cu tine pentru totdeauna”, a scris Ana Geoană la 1 martie pe contul său de Instagram, în momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Urmăriți Impact.ro și pe