Cum a reacționat fosta soție a primarului din Sângeorz-Băi, după imaginile șocante în care acesta și-a umilit public fiica. Mesaj neașteptat

Fosta soție a primarului Traian Ogâgău, din Sângeorz-Băi, a avut prima reacție, după apariția unei filmări în care edilul își umilea fiica. Acesta a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu mâinele deasupra capului, și să promită că nu va mai fi obraznică! Reacția mamei fetei a șocat întreaga audiență!

Fosta soție a primarului din Sângeorz-Băi sare în apărarea lui. Spune că fata umilită de propriul tată se simte bine și este iubită

Femeia sare în ajutorul fostului său soț și spune că totul este un atac de campanie electorală. Reacția fostei soții a primarului din Sângeorz-Băi a venit pe o rețea de socializare și condamnă persoanele care au publicat imaginile pe internet și îi acuză că le-au scos din cotext.

”Oameni buni, mă simt nevoită să vă transmit aici câteva gânduri având în vedere situația ieșită de sub control în care a ajuns familia mea în condițiile unei campanii electorale lipsită de umanitate. Vă rog să vă limitați judecățile și datul cu părerea în spațiul online fără să cunoașteti situația și contextul. Asta este o remarcă valabilă în general, din care toți trebuie să învățăm…ce este cel mai important în situația noastră este că Traiana este bine, ea nu a fost afectată de acest incident din familie așa cum se vehiculează, atât eu cât și tatăl ei, am discutat cu ea și avem grijă ca acest incident să nu aibă repercusiuni în viața ei.

Fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai sare in apararea lui. Spune ca fata umilita de propriul tata se simte bine si este iubita

Fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai sare in apararea lui. Spune ca fata umilita de propriul tata se simte bine si este iubita

”Cei trei minunați copii ai noștri au parte de toată iubirea”

Acum eu vă rog să țineți cont de asta și să nu mai dați crezare la tot ce se publică scos din context și fără să cunoașteti omul și situația. Este inadmisibil să promovezi acest video, să te folosești de un copil în campanie, scopul fiind denigrarea părintelui.

În ciuda a ceea ce ați făcut vă asigur de un lucru, cei trei minunați copii ai noștri au parte de toată iubirea și grija pe care eu și Traian putem să le-o oferim. Domnul Suciu, le-ați sucit, le-ați învârtit cum ați vrut, dar atâta timp cât a fost despre Traian și campania electorala în care va mâncați ca hienele…nu am zis nimic. Să vă fie rușine pentru ce ați făcut, aveți copii de varsta Traianei,….vă rog să nu dați ochii cu mine!”, scrie femeia pe Facebook.

Nici bine nu a postat femeia reacția pe Internet, că în spațiul public a apărut o nouă filmare cu o altă criză de nervi a edilului, revărsată asupra propriilor copii. Pe filmare se aude un plânset de copil, iar o alta voce, tot de copil, îi spune să nu mai plângă.

„Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”, potrivit Adevărul.

Apoi se aude primarul Traian Ogâgău, care își jignește din nou copiii. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”.

Edilul nu mai candidează din partea PNL și are și dosar penal

Atac politic sau nu, scoase sau nu din cotext, imaginile cu fetița umilită i-a șocat și pe cei din conducerea PNL, care i-au retras imediat candidatura lui Traian Ogâgău. Premierul Ludovic Orban a spus că purtarea primarului din Sângeorz Băi este „împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”. Președintele PNL a precizat că edilul nu mai candidează din partea PNL la alegerile locale din 27 septembrie.

Și procurorii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, citată de publicația locală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI