Imagini șocante! Explicația halucinantă a primarului din Sângeorz-Băi, după ce a fost surprins cum își umilește fiica dezbrăcată

Mirabela Vasile 16.09.2020, 15:08
Imagini șocante! Explicația halucinantă a primarului din Sângeorz-Băi, după ce a fost surprins cum își umilește fiica dezbrăcată

Imagini șocante au fost făcute publice cu primarul din Sângeorz-Băi. Se paare că edilul a fost filmat în timp ce își umilea fiica dezbrăcată. De altfel, a pus-o pe micuță să îngenuncheze cu mâinile ridicate deasupra capului minute în șir. Totodată acesta a pus-o să repete că va fi cuminte și nu își va face părinții de râs.

Imaginile revoltătoare au șocat întreaga Românie

Scenele surprinse i-au îngrozit pe toți cei care le-au privit. În filmare se vede cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate. De asemenea, fetița este obligată de părintele abuziv să repete mai multe fraze pe care acestea i le tot repetă.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt doar câteva din frazele pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Bărbatul nu a fost mișcat nici de vocea tremurândă a copilei și nici de lacrimile și suspinele celei mici. Acesta îi spunea pe o voce dură că trebuie să repete tot ce spune el. Totul era pentru ca fetița să fie pedepsită, spune Antena 3.

Traian Ogagau impreuna cu fiica sa
Traian Ogagau impreuna cu fiica sa

Reacția halucinantă a primarului după ce imaginile au apărut în spațiul public

La scurt timp după ce imaginile au fost date în spațiul public, bărbatul a fost contactat de jurnaliști. Acesta nu a răspuns, însă a venit cu un mesaj pe contul de Facebook. Acesta le spune tuturor cât de mult își iubește fiica.

„La mulți ani Traiana, îi spun aproape în fiecare zi.

Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm.

Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc.

Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!”, spune primarul pe Facebook.

Traian Ogâgău este actualul primar al Sângeorz-Băi și candidează la un nou mandat în fruntea orașului din partea Partidului Național Liberal. De asemenea, ultimul mesaj al acestuia pe contul de socializare este referitor la noile întâlniri ale echipei PNL cu cetățenii.

Urmăriți Impact.ro și pe