Cum a ratat Marius Moga șansa carierei. A refuzat să producă cea mai cunoscută piesă românească în strănătate

Badea Violeta 20.07.2021, 13:34
Cum a ratat Marius Moga șansa carierei. A refuzat să producă cea mai cunoscută piesă românească în strănătate

Cum a ratat Marius Moga șansa carierei. Artistul a compus sute de hituri și a lansat numeroși cântăreți români și străini. Trupa 3SE, Anda Adam sau Andreea Bălan sunt doar câteva nume sonore pe care le-a propulsat în lumea muzicii. Cu toate astea, Marius Moga a rămas și cu câteva regrete. A refuzat să producă cea mai cunoscută piesă românească în strănătate!

Cum a ratat Marius Moga șansa carierei

Marius Moga a fost pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă. Nu să o cânte, ci să o compună. Avea doar 19 ani atunci când a cunoscut succesul prin lansarea albumului de debut al trupei Akcent. Marius Moga nu s-a oprit aici, treptat a reușit să-și clădească o impresionantă carieră muzicală

De-a lungul timpului, artistul a compus sute de hituri, pentru artişti români şi străini, ba chiar a lansat nume sonore pe care le mai auzim și astăzi cântând la posturile de radio. 3SE, Anda Adam, Andreea Bălan sau Corina sunt doar câteva nume pe care le-a promovat „Micul Mozart”, așa cum este cunoscut în lumea muzicii artistul.

După un timp, Marius Moga a fondat trupa Morandi, dar una dintre cele mai interesante colaborări a fost cu celebra trupă Maroon 5. Poate nu știai, dar piesa „The Man Who Never Lied” a fost compusă chiar de artistul român. Hitul a primit aprecieri din toată lumea și a avut review-uri foarte bune din partea Billboard Magazine.

Cum a ratat Marius Moga sansa carierei
Cum a ratat Marius Moga sansa carierei

A refuzat să producă cea mai cunoscută piesă românească în strănătate

Deși a avut numeroase reușite pe plan profesional, Marius Moga a avut și câteva scăpări. Artistul a refuzat să producă cea mai cunoscută piesă românească în strănătate „Dragostea din Tei”, deoarece nu a dorit să-și facă singur concurență cu Akcent.

„Am refuzat să produc piesa „Dragostea din Tei, din „lipsă de timp și ca să nu îmi fac singur concurență cu Akcent. Însă tot în studioul meu a fost produsă, de Bogdan Popoiag. Dar, ca să te enervez, nu a fost o decizie proastă. S-a întâmplat fix cum a trebuit, ca piesa să ajungă unde a ajuns, și eu la fel. Să te maturizezi profesional e și o capcană.”, a spus Marius Moga într-un interviu pentru revista viva.ro.

Un alt regret al artistului este acela că a refuzat să fie directorul unei case de discuri, la vârsta de doar 21 de ani. Artistul consideră că toate aceste lucruri au contribuit la maturizarea lui profesională

„Trebuie mereu să rămâi cu întrebarea: oare e bine ce fac?, altfel te pierzi. La 21 de ani, mi s-a propus să fiu directorul unei case de discuri de top și am refuzat. Imatur? Poate. S-a dovedit a fi o decizie bună? Categoric.”, a mai spus Marius Moga.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...