Cum a fost surprinsă Andreea Marin la cumpărături. Aşa nu a mai fost văzută „Zâna Surprizelor”

Andra Daoud 02.11.2021, 14:14
Cum a fost surprinsă Andreea Marin la cumpărături. Aşa nu a mai fost văzută „Zâna Surprizelor”

Andreea Marin a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei sesiuni de cumpărături. ”Zâna Surprizelor” a fost fotografiată într-o ipostază în care admiratorii ei nu au ocazia să o vadă prea des.

Cum a fost surprinsă Andreea Marin la cumpărături

”Zâna Surprizelor” nu se dă în lături de la treburile casnice, chiar dacă este vorba despre activități solicitante. Andreea Marin demonstrează că se poate descurca pe cont propriu în orice situație, chiar și atunci când are de făcut cumpărături grele.

Vedeta a fost surprinsă de fotografii de la Cancan.ro, în timp ce ieșea dintr-un supermarket din Capitală, cu un coș plin de cumpărături. Îmbrăcată cu un palton supradimensionat, ”Zâna Surprizelor” a ieșit din magazin după ce și-a făcut cumpărăturile.

Diva a lăsat apoi căruciorul la ieșire din magazin, și-a luat sacoșa, care părea destul de grea, și s-a îndreptat, cel mai probabil, spre mașină.

Cum a fost surprinsă Andreea Marin la cumpărături. Aşa nu a mai fost văzută
Cum a fost surprinsă Andreea Marin la cumpărături
Cum a fost surprinsă Andreea Marin la cumpărături. Aşa nu a mai fost văzută
Cum a fost surprinsă Andreea Marin la cumpărături

Vezi mai multe imagini pe Cancan.ro! 

Andreea Marin iubește, dar nu se căsătorește

Andreea Marin își face cumpărăturile singură, dar nu este deloc singură în viața de zi cu zi. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, de câtiva ani. Cu toate că sunt fericiți împreună, cei doi nu se grăbesc să își oficializeze relația, iar reporterii Impact.ro au aflat de ce.

Într-un interviu acordat redacției Impact.ro, Andreea Marin a pus punctul pe ”i” și a spus de ce nu se căsătorește:

Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel.

”Zâna Surprizelor” a mai dezvăluit că a primit o propunere de a se întoarce în televiziune, dar că nu poate oferi mai multe detalii, cel puțin deocamdată. Au trecut mai bine de 13 ani de la încheierea ”Surprize, Surprize”, una dintre cele mai de succes emisiuni din România, care a consacrat-o pe Andreea Marin și de unde și-a primit și pseudonimul ”Zâna Surprizelor”. Vedeta a revenit în televiziune acum doi ani, cu formatul ”Nu există nu se poate”, în cadrul căruia intervieva diverse personalități.

Atunci când este acasă, Andreea Marin se dedică activităților gospodărești, iar cumpărăturile zilnice sunt doar una dintre acestea. Vedeta are o pasiune pentru grădinărit și se poate lăuda cu o grădină superbă în curtea casei în care locuiește.

”Zâna” se ocupă personal de îngrijirea plantelor ei și își dedică timp pentru întreținerea lor, o dată pe săptămână.

Urmăriți Impact.ro și pe