Cum a fost surprins Ștefan Bănică pe platourile de filmare de la X Factor 2020. Detaliul pe care l-au remarcat imediat fanii

Stan Filon 11.09.2020, 18:08
Cum a fost surprins Ștefan Bănică pe platourile de filmare de la X Factor 2020. Detaliul pe care l-au remarcat imediat fanii

Ștefan Bănică Jr. a fost surprins la filmările pentru emisiunea de talente X Factor, unde este jurat, alături de Delia Loredana Groza și Florin Ristei! Sezonul 9 al emisiunii are debutul chiar în această seară, pe Antena 1, de la ora 20:45, iar cântărețul a anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebok. S-a văzut însă un detaliu care i-a pus pe gânduri pe fanii săi.

Ștefan Bănică Jr. a promovat noul sezon X Factor pe pagina sa de Facebook. Fanii au văzut un detaliu neașteptat

Filmările la sezonul 9 al X Factor au avut loc în plină pandemie, ar producătorii au fost nevoiți să își ia toate măsurile de siguranță pentru ca jurații, concurenții, dar și publicul din sală să nu se infecteze cu coronavirus, cum s-a întâmplat la alte emisiuni de la Antena 1.

Astfel, în fotografia postată de Ștefan Bănică Jr. pe pagina sa de socializare se poate vedea că toată lumea poartă mască de protecție, mai puțin juratul. În spatele său se văd oameni cu măști de protecție pe figură, care păstrează distanțarea socială pentru a nu se pune în pericol, mai ales că acolo se cântă.

Stefan Banica Jr. a promovat noul sezon X Factor pe pagina sa de Facebook. Fanii au vazut un detaliu neasteptat
Stefan Banica Jr. a promovat noul sezon X Factor pe pagina sa de Facebook. Fanii au vazut un detaliu neasteptat

Toată lumea poartă mască de protecție, mai puțin juratul

Un avertisment venit de la cercetătorii americani spune că în spațiile închise, răspândirea temutului virus se face mai repede atunci când oamenii vorbesc tare sau chiar cântă. O creştere de aproximativ 35 de decibeli a volumului vocii, sau diferenţa dintre şoptit şi strigat, măreşte rata de emisie de particule periculoase de nu mai puțin de 50 de ori, atrag atenția cercetătorii.

Așadar, decizia luată de Antena 1 se pare că a avut succes, deoarece nu a fost raportat niciun caz de îmbolnăvire cu coronavirus, în timpul fimărilor. Prima ediție a sezonului 9 din X Factor poate fi văzută în această seară, de la ora 20:30, pe Antena 1.

Se anunță o ediție plină de suspans, dar și de momente duioase. Unul dintre ele îl reprezintă momentul artistic al unei tinere cu probleme de auz, care o va impresiona până la lacrimi pe Loredana Groza.

”Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”, va mărturisi printre lacrimi Loredana Groza.

Noul sezon X factor vine cu reguli noi, dar și cu surprize pentr fanii emisiunii. Aceștia vor avea acces în culisele X Factor, cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...